Wacker Neuson szolgáltatások.

Amikor szüksége van ránk, mi ott vagyunk. Nemcsak a gép vásárlása során adunk tanácsot, hanem utána is. Bízhat szakértőnkben és a gyors támogatásban, például karbantartásban és javításban, a pótalkatrészek elérhetőségében és a finanszírozásban. Szükség esetén az építési területre is kimegyünk. Tudjon meg többet az építőipari gépek és építőipari készülékek terén nyújtott átfogó szolgáltatásainkról.

Kiterjedt értékesítési és szolgáltatási hálózatunkkal mindig a közelében vagyunk. 

Az ügyfél a laptop előtt ül a Wacker Neuson egyik eladójával és tanácsadást kap a használt építőipari gépekkel és építőipari készülékekkel kapcsolatban.

Finanszírozás

Egyedülálló módon elégítjük ki igényeit. Nem számít, hogy új vagy használt Wacker Neuson termék kellett dönt: segítségünkkel megtalálhatja a megfelelő finanszírozást.

A Wacker Neuson munkatársa ellenőrzi a vibro döngölőt.

Karbantartás és javítások

Karbantartási és javítási szolgáltatásainknak köszönhetően gépei a lehető leghosszabb ideig maradnak üzemképesek. Valamennyi szolgáltatási helyünkön professzionálisan felszerelt műhelyünk van magasan képzett alkalmazottakkal, akik mindig készen állnak arra, hogy segítsenek, szükség esetén közvetlenül az építési területen.

Tudjon meg többet 

A Wacker Neuson munkatársa egy külső vibrátor előtt áll és azt magyarázza.

Concrete Solutions – Betontechnológiai részleg

A betontömörítés komplex területén teljes mértékben számíthat beton-specialistáinkra. A Wacker Neuson betonmegmunkálási alkalmazásokkal foglalkozó csapata átfogó tanácsot tud adni Önnek, és az Ön igényeire szabott egyedi koncepciókat dolgoz ki.

Tudjon meg többet 

A Wacker Neuson munkatársa kezeli az EquipCare telematikaszoftvert.

EquipCare

Az EquipCare telematika megoldásunkkal folyamatosan tájékoztatjuk az építkezésen zajló folyamatokról. Közvetlenül saját mobiltelefonján, számítógépén vagy laptopján kap információkat az építés helyszínéről, a gépkihasználtságról, a munkálatok előrehaladásáról és sok minden másról.

Tudjon meg többet ​​​​​​​

A Wacker Neuson munkatársa egy laptop előtt ül és telefonál.

Használt gépek 

Van olyan speciális gépe, amelyet csak alkalmanként használ? De mégis szívesebben használja a saját gépet, mint egy béreltet? A használt építőipari gép gyakran jelent megfelelő alternatívát. 

Érdeklődjön kereskedőjénél használt Wacker Neuson gépek felől.

Tudjon meg többet