ET18

3 db ET18, ET20 és ET24 kotró a földmunkák során

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18: Meggyőző összteljesítmény.

Az ET18 kotrógéppel a Wacker Neuson új mércét állít fel az 1,7-2,4 tonnás kategóriában. A bevált elemek és az intelligens fejlesztési megközelítések kombinációja a teljesítmény és a hatékonyság növelésében mutatkozik meg. Az olyan átgondolt funkciók, mint a nagyméretű fülke és a kétrészes szélvédőmechanizmus szintén növelik a kezelői kényelmet.

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Hidraulikus joystick működtetés

 • Az ergonomikus és robusztus, teljesen arányosan működő joystickok kibővítik a kotrógép vezérlésének funkcióit és lehetőségeit. A kezelő pontosabban végezheti a mozdulatokat és koncentráltabban dolgozhat.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Erőteljes meghajtás

 • A nagy hajtóteljesítménynek köszönhetően a kotrógép maximális teljesítménye minden munkapontban rendelkezésre áll. Ez akár 30%-kal nagyobb erőt biztosít a még jobb teljesítmény érdekében.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Hidraulikus teleszkópos futómű tolólaphosszabbítóval

 • A hidraulikus teleszkópos futómű maximális külső szélességgel 1300 mm} {51,2 in} biztosítja a stabilitást. Pillanatok alatt behúzható {990 mm szélességűre. Az összecsukható tolólaphosszabbítóval együtt lehetővé teszi a munkaterülethez való egyéni alkalmazkodást. A folyamat során a kiszélesítő elemek mindig az egységhez kapcsolódnak, így nem vesznek el.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

VDS Vertical Digging System (függőleges ásórendszer)

 • A függőleges ásórendszer (Vertical Digging System) akár 15 fokos lejtőket is kiegyenlít, lehetővé téve a függőleges ásást a lejtőkön. Ez nem csak a járművezető számára ergonomikus, hanem időt és kiemelt anyagot is megtakarít.
 • Akár 25 százalékkal kevesebb idő és anyag szükséges az ásáshoz és a visszatöltéshez. Biztonságos munkavégzés és nagyobb stabilitás lejtős helyeken.
 • A 360 fokban mindig azonos forgatóerő lehetővé teszi a fáradtságmentes munkavégzést az állandó ülőhelyzetnek köszönhetően.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Második fülkeajtó a be- és kiszálláshoz mindkét oldalról

 • A kotrógép fülkéje opcionálisan egy második vezetőajtóval is felszerelhető. Ez megkönnyíti a be- és kiszállást, különösen szűk vagy lejtős helyeken.

További funkciók

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

2 menetelési sebesség

 • A kotrógép alapfelszereltségként egy második menetfokozattal van felszerelve. Ez lehetővé teszi számára, hogy gyorsan változtassa a pozícióját az építkezésen, és értékes időt takaríthat meg.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Számos szerelék

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően számos szerelékkel lehet felszerelni a kotrógépeinket. Így pillanatok alatt megnöveli az alkalmazási lehetőségeket és ezáltal a gép kihasználtságát.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

2 emelőszem a tetőn

 • A gép nagyon könnyen és problémamentesen mozgatható az építkezésen daru segítségével. A kotrógép be- és kirakodása a teherautóról szintén gyorsan elvégezhető.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Egyszerű szerviz- és karbantartó bejáratok

 • Könnyű szervizelés a szélesre nyitható motorháztetőnek köszönhetően, amely minden alkatrészhez könnyű hozzáférést biztosít.
 • Nincs szükség nehéz alkatrészek szétszerelésére, további könnyen cserélhető kopóalkatrészek.
 • Gyors és korlátozatlan hozzáférés. A hidraulika- és motorolajszűrő, a légszűrő, a vízleválasztó és a tartály töltőnyílása is ideálisan hozzáférhető. Kevesebb szervizköltség.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Oldalt megemelt, öntött lökhárító

 • A masszív öntöttvasból készült, rendkívül robusztus, megemelt lökhárító megakadályozza a far sérülését, és így hozzájárul a gép hosszú élettartamához. A kiváló minőség mellett modern dizájnelemként vizuálisan is meggyőző.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Egyszerű szállítás utánfutó segítségével

 • Utánfutóval a következő építkezésre? Semmi gond - a kis súly lehetővé teszi a szállítást a szerelékkel együtt egy 3,5 tonnás pótkocsival.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Hidraulikusan elővezérelt menetpedálok

 • A hidraulikusan elővezérelt menetpedálok kényelmes és pontos vezetést tesznek lehetővé mechanikus elhasználódás nélkül. A lábvezérléssel történő vezetés szabaddá teszi a kezeket más funkciók elvégzésére. Ez időt takarít meg és növeli a könnyű használatot.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET18

Kényelmes, teljesen üvegezett vezetőfülke

 • A nagyméretű, teljesen üvegezett és billenthető, tetőablakkal ellátott vezetőfülke optimális rálátást biztosít a munkaterületre. Így jó rálátása van a munkahelyére, a kollégáira és az esetleges veszélyekre.
 • Szervizelési és javítási munkákhoz könnyen szétszerelhető. A kotrógép minden hidraulikus funkciója elérhető marad.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező