ET24

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24: Osztályának univerzális gépe

Az ET24 egyesíti a könnyebb súlyosztályok előnyeit a 2,5 tonnás osztály teljesítményadataival. Ez nagyobb emelőerőt biztosít kis súly és kompakt méretek mellett. Ez erőssé és rugalmassá teszi szállításkor és pozícióváltáskor. A nagy ásó- és húzóerő növeli a gép termelékenységét és egyúttal időt takarít meg. A nagy teljesítményű meghajtás az intelligens hűtési koncepcióval együtt még magas környezeti hőmérsékleten is hatékony munkaciklusokat tesz lehetővé. A nagyvonalú fülkekialakításának köszönhetően a vezetőnek elegendő fej- és lábtér áll rendelkezésére. Az ergonomikus és egyedileg állítható ülés fáradtságmentes munkavégzést is lehetővé tesz. Az ET24-hez számos opció áll rendelkezésre. A kotrógép így teljesen az ügyfél kívánságai szerint konfigurálható.

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Innovatív elülső szélvédőrendszer

 • Az elülső szélvédők az építkezésen uralkodó bármilyen körülményhez igazíthatók. Zárt állapotban víz- és szélálló. A felső első szélvédő a fülketető alá tolható. Az alsó szélvédő fröccsenés elleni védelemként szolgál. Az alsó szélvédő a felső fölé csúszik; ideális a munkatársakkal való kommunikációra. Igény esetén mindkét ablaküveg a fülke teteje alá tolható és ott tárolható.
 • A kettéosztott elülső szélvédő minden időjárásnál lehetővé teszi az optimális fülkeszellőzést. Ezenkívül megkönnyíti a kommunikációt a vezetővel. Az ablaküveg külön végzett kivétele és tárolása már a múlté.
 • Jelentősen kisebb a sérülés vagy a károsodás kockázata; jobb kezelhetőség
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Kényelmes, teljesen üvegezett vezetőfülke

 • A nagyméretű, teljesen üvegezett és billenthető, tetőablakkal ellátott vezetőfülke optimális rálátást biztosít a munkaterületre. Így jó rálátása van a munkahelyére, a kollégáira és az esetleges veszélyekre.
 • Szervizelési és javítási munkákhoz könnyen szétszerelhető. A kotrógép minden hidraulikus funkciója elérhető marad.
Az ET24 kavicsot kotr az 1501s kerekes dömperben való eltávolításhoz

Erőteljes meghajtás

 • A nagy hajtóteljesítménynek köszönhetően a kotrógép maximális teljesítménye minden munkapontban rendelkezésre áll. Ez akár 30%-kal nagyobb erőt biztosít a még jobb teljesítmény érdekében.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

VDS Vertical Digging System (függőleges ásórendszer)

 • A függőleges ásórendszer (Vertical Digging System) akár 15 fokos lejtőket is kiegyenlít, lehetővé téve a függőleges ásást a lejtőkön. Ez nem csak a járművezető számára ergonomikus, hanem időt és kiemelt anyagot is megtakarít.
 • Akár 25 százalékkal kevesebb idő és anyag szükséges az ásáshoz és a visszatöltéshez. Biztonságos munkavégzés és nagyobb stabilitás lejtős helyeken.
 • A 360 fokban mindig azonos forgatóerő lehetővé teszi a fáradtságmentes munkavégzést az állandó ülőhelyzetnek köszönhetően.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Hidraulikusan elővezérelt menetpedálok

 • A hidraulikusan elővezérelt menetpedálok kényelmes és pontos vezetést tesznek lehetővé mechanikus elhasználódás nélkül. A lábvezérléssel történő vezetés szabaddá teszi a kezeket más funkciók elvégzésére. Ez időt takarít meg és növeli a könnyű használatot.

További funkciók

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

2 menetelési sebesség

 • A kotrógép alapfelszereltségként egy második menetfokozattal van felszerelve. Ez lehetővé teszi számára, hogy gyorsan változtassa a pozícióját az építkezésen, és értékes időt takaríthat meg.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

2 emelőszem a tetőn

 • A gép nagyon könnyen és problémamentesen mozgatható az építkezésen daru segítségével. A kotrógép be- és kirakodása a teherautóról szintén gyorsan elvégezhető.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Egyszerű szerviz- és karbantartó bejáratok

 • Könnyű szervizelés a szélesre nyitható motorháztetőnek köszönhetően, amely minden alkatrészhez könnyű hozzáférést biztosít.
 • Nincs szükség nehéz alkatrészek szétszerelésére, további könnyen cserélhető kopóalkatrészek.
 • Gyors és korlátozatlan hozzáférés. A hidraulika- és motorolajszűrő, a légszűrő, a vízleválasztó és a tartály töltőnyílása is ideálisan hozzáférhető. Kevesebb szervizköltség.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Második fülkeajtó a be- és kiszálláshoz mindkét oldalról

 • A kotrógép fülkéje opcionálisan egy második vezetőajtóval is felszerelhető. Ez megkönnyíti a be- és kiszállást, különösen szűk vagy lejtős helyeken.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Egyszerű szállítás utánfutó segítségével

 • Utánfutóval a következő építkezésre? Semmi gond - a kis súly lehetővé teszi a szállítást a szerelékkel együtt egy 3,5 tonnás pótkocsival.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET24

Oldalt megemelt, öntött lökhárító

 • A masszív öntöttvasból készült, rendkívül robusztus, megemelt lökhárító megakadályozza a far sérülését, és így hozzájárul a gép hosszú élettartamához. A kiváló minőség mellett modern dizájnelemként vizuálisan is meggyőző.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező