ET35

Atmoszférikus fotó ET35 naplementekor

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35: Meggyőző termelékenység

A 3,5 tonnás osztályú lánctalpas kotrógép teljesítményével és számos jól átgondolt részletével nyűgöz le. Az akár 15 %-kal gyorsabb munkaciklusokat biztosító optimalizált motor-szivattyú vezérlés mellett a nagyon jó stabilitás és az ergonomikusan kialakított fülke hatékony és fáradtságmentes munkavégzést biztosít. A gyárilag rendelkezésre álló számos opciónak köszönhetően az ET35 egyénileg is az ügyfél igényeihez igazítható.

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

VDS Vertical Digging System (függőleges ásórendszer)

 • A függőleges ásórendszer (Vertical Digging System) akár 15 fokos lejtőket is kiegyenlít, lehetővé téve a függőleges ásást a lejtőkön. Ez nem csak a járművezető számára ergonomikus, hanem időt és kiemelt anyagot is megtakarít.
 • Akár 25 százalékkal kevesebb idő és anyag szükséges az ásáshoz és a visszatöltéshez. Biztonságos munkavégzés és nagyobb stabilitás lejtős helyeken.
 • A 360 fokban mindig azonos forgatóerő lehetővé teszi a fáradtságmentes munkavégzést az állandó ülőhelyzetnek köszönhetően.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Optimalizált hajtási koncepció

 • A kifinomult hajtáskoncepció optimalizált motor-szivattyú-irányítással lehetővé teszi a kotrógép gyors és pontos vezérlését. Ez akár 15 százalékkal gyorsabb munkaciklusokat tesz lehetővé. A rendelkezésre álló motorváltozatok üzemanyag-hatékonyak, és nem igényelnek kipufogógáz-utókezelést.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Jog Dial

 • Az autóiparból ismert, áttekinthető kijelzővel ellátott Jog Dial rendszer lehetővé teszi a megfelelő működési beállítások intuitív kiválasztását egy forgó nyomógomb segítségével, valamint a különböző beállítások kiválasztását egy billentyűzeten keresztül. Az ECO üzemmód a hatékony és üzemanyagtakarékos munkavégzés alapüzemmódja, a HI üzemmód a maximális szivattyúteljesítményt és a gyors, erőteljes munkát, a LOW üzemmód pedig a rendkívül precíz, érzékeny munkavégzést jelenti.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Kényelmes, teljesen üvegezett vezetőfülke

 • A nagyméretű, teljesen üvegezett és billenthető, tetőablakkal ellátott vezetőfülke optimális rálátást biztosít a munkaterületre. Így jó rálátása van a munkahelyére, a kollégáira és az esetleges veszélyekre.
 • Szervizelési és javítási munkákhoz könnyen szétszerelhető. A kotrógép minden hidraulikus funkciója elérhető marad.

További funkciók

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Hidraulikusan elővezérelt menetpedálok

 • A hidraulikusan elővezérelt menetpedálok kényelmes és pontos vezetést tesznek lehetővé mechanikus elhasználódás nélkül. A lábvezérléssel történő vezetés szabaddá teszi a kezeket más funkciók elvégzésére. Ez időt takarít meg és növeli a könnyű használatot.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Klímaberendezés

 • A klímaberendezés kellemes és állandó hőmérsékletet biztosít a munkahelyen. Ez a ventilátorral manuálisan egyedileg beállítható.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Rádió Bluetooth kihangosítóval

 • A rádió Bluetooth kihangosító rendszerrel van felszerelve, és USB töltőporttal is rendelkezik.
ET42 kötőszemek

8 nagy rögzítőszem

 • A hat nagy rögzítőszem z futóművázon , és további kettő a tolólapon megkönnyíti és biztonságossá teszi a berakodást és a szállítást.
 • A szemek tökéletesen vannak elhelyezve a gép biztonságos rögzítéséhez, és nagyméretű horgokhoz is jól illeszkednek.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Billenthető és leszerelhető fülke

 • A nagyméretű, billenthető és leszerelhető fülke, valamint a levehető alvázburkolatok nagyon jó szervizelést tesznek lehetővé. A kb. 60°-os nyitási szög megkönnyíti a különböző ellenőrzési és javítási munkákat.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Hidraulikus joystick működtetés

 • Az ergonomikus és robusztus, teljesen arányosan működő joystickok kibővítik a kotrógép vezérlésének funkcióit és lehetőségeit. A kezelő pontosabban végezheti a mozdulatokat és koncentráltabban dolgozhat.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

USB-csatlakozás

 • A rádióval kapcsolatban lehetőség van mobiltelefon töltésére.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Hidraulikus hüvelykujj

 • Az opcionális hidraulikus hüvelykujj a hagyományos kanalas alkalmazás mellett markoló funkciót is kínál, és így kibővíti az alkalmazási területeket.
 • Ezzel a kiegészítő funkcióval az anyag könnyen elszállítható.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Speciális fényezés

 • A Wacker Neuson összes kotrógépét személyre lehet szabni a gyártási folyamat során egy speciális fényezés megrendelésével.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Szennyezéstaszító alváz

 • A ferde alvázdobozban kevesebb szennyeződés gyűlik össze, és a speciális kialakításnak köszönhetően könnyebb a tisztítása is.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Hidraulikusan forgatható tolólap

 • A forgólap egyenesen vagy 25°-ig balra és jobbra forgatható. Ez azt jelenti, hogy az egyik haladási irányban hosszabb ideig tartó visszatöltés esetén ritkábban kell visszaállítani. Úszó helyzetben a tolólap automatikusan követi a talaj kontúrját, nincs szükség a vezető általi beállításra.
 • Fokozatmentesen fordítható tolólap úszóállással a nagyobb rugalmasság és hatékonyság érdekében.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Kívül vezetett görgők

 • Különösen nehéz terhek emelése esetén a kívülről vezetett görgők és az optimalizált súlyelosztás nagyobb oldalirányú stabilitást biztosítanak a kotrógépeknek.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET35

Rugalmas munkahenger védőlemez

 • Műanyag védőlemezek óvják a gémszerkezet munkahengereit a sérülésektől, növelik azok élettartamátt és jelentős költségeket takaríthatnak meg. A védőlemezek erős, ugyanakkor rugalmas anyagból készülnek, ezért nagyobb mechanikai behatás esetén is visszanyerik eredeti alakjukat. Nem kell a munkát csere miatt megszakítani.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező