EZ26

Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26: Az erőteljes mindenes

Az EZ26 rugalmasságot és könnyű használatot garantál, nagy teljesítményjellemzők mellett. A kis súly lehetővé teszi a rögzítőszerszámokkal együtt történő szállítást autó-utánfutóval. A fülkéből a gép körül biztosított széles látómező növeli a kezelő és a munkaterület biztonságát, és biztosítja a munkakörnyezet folyamatos ellenőrzését. A nagy teljesítmény és a nagyfokú kezelési kényelem együttese a széles fellépővel, a jog-dial kezelőrendszerrel és az áttekinthető gépkijelzővel együtt valódi kényelmi zónává teszi az EZ26-ot a gépkezelő számára.

Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Rendkívül jó panoráma

 • A készülék kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a kezelő optimális láthatóságára vonatkozó igényeinek. A jobb első lánc normál ülőhelyzetben például nagyon könnyen belátható, ami jelentősen növeli a kezelő és a környezet biztonságát.
 • Minden átlátható - ideális rálátás a szerszámra és a jobb oldali, elülső láncra, valamint a gép oldalsó és részben hátsó részére
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Egyszerű szállítás utánfutó segítségével

 • Utánfutóval a következő építkezésre? Semmi gond - a kis súly lehetővé teszi a szállítást a szerelékkel együtt egy 3,5 tonnás pótkocsival.
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Zero Tail

 • Ha szűk a hely: Biztonságos fordulók a legszűkebb helyiségekben vagy közvetlenül a falnál – a Zero Tail kotrógéppel ez nem probléma.
 • Garantált a szűk helyeken történő optimális munkavégzés, a nagyfokú mobilitás és az időmegtakarítás.
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Auto Stop

 • A felesleges gázolajfogyasztás elkerülése vagy a gép fogyasztásának csökkentése érdekében a vezető aktiválhatja az Auto-Stop funkciót. Ez az üzemanyag-fogyasztás csökkenését eredményezi és védi a környezetet is. Ezenkívül elkerülhetőek a felesleges üzemórák, ezáltal pedig a szervizköltségek, ennek eredményeként pedig nő a gép eladási értéke.
EZ26 akcióban

Optimalizált hidraulika, ill. motor-szivattyú kezelés

 • A legújabb generációs, optimalizált hajtáskoncepció precíz, gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Az elektronikusan vezérelt hidraulikaszivattyú a szükséges hidraulikateljesítményt folyamatosan a dízelmotor rendelkezésre álló teljesítményéhez igazítja, az üzemi körülmények figyelembe vétele mellett.

További funkciók

EZ26 autoidle

Üresjárati fordulatszám automatika

 • Az automatikus motorfordulatszám-szabályozás minimálisra csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást azáltal, hogy automatikusan alapjárati fordulatszámra csökkenti a motor fordulatszámát, ha öt másodpercnél hosszabb ideig nem történik semmilyen kezelőszerv működtetése.
DW30 működés közben

Nagy, ergonomikus komfortfülke

 • Az ergonomikusan optimalizált, kényelmes fülke kiváló panorámakilátást, sok helyet a lábnak és a fejnek és nagy beszállási teret kínál. Ez garantálja a magas szintű biztonságot és rugalmasságot a munkahelyen, az üzemeltető egyéni igényeihez igazodva.
EZ26 klíma

Klímaberendezés

 • A klímaberendezés kellemes és állandó hőmérsékletet biztosít a munkahelyen. Ez a ventilátorral manuálisan egyedileg beállítható.
EZ26 nyomáscsökkentő

Automatikus nyomáscsökkentés

 • A gyorscsatlakozó rendszer gombjának megnyomásakor a hidraulika automatikusan nyomásmentes lesz, és a szerszámcsere ellenállás nélkül elvégezhető.
 • A kézi nyomásmentesítés vagy a szerszám összekapcsolásakor felmerülő problémák már a múlté.
állítható ülés

Állítható vezetőülés

 • Az ergonómiailag helyes mindig egyéni: A vezetőülés az alábbi beállítási lehetőségekkel rendelkezik: Előre és hátra, előre és hátra bal oldali konzollal a vezető és a műszerek közötti állandó távolsághoz, ülésmagasság, a vezető testsúlyához való igazítás, állítható háttámla. A kartámaszok egyszerű és racsnis beállítási lehetősége. Ez ergonómiailag helyes üléspozíciót tesz lehetővé a kotrógéppel történő hosszú, fáradtságtól mentes vezetésért.
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

6 nagy rögzítőszem

 • Szállítás rendkívül egyszerűen. Könnyű és biztonságos szállítás a futóművázon található 6 nagy rögzítőszemnek köszönhetően.
 • A szemek tökéletesen vannak elhelyezve a gép biztonságos rögzítéséhez, és nagyméretű horgokhoz is jól illeszkednek.
EZ26 joystickok

Hidraulikus joystick működtetés

 • Az ergonomikus és robusztus, teljesen arányosan működő joystickok kibővítik a kotrógép vezérlésének funkcióit és lehetőségeit. A kezelő pontosabban végezheti a mozdulatokat és koncentráltabban dolgozhat.
EZ26 tárolóhelyek

Számos tárolórekesz, beleértve a mobiltelefon-tartót is

 • A tökéletesen elhelyezett tárolórekeszek rendben tartják a dolgokat és biztonságban tartják a leeső tárgyaktól. A mobiltelefon-tálca integrált kivezetésében saját mobiltelefonja mindig elérhető közelségben és látómezőben van.
EZ26 első kerékrendszer

Innovatív két részes első szélvédőrendszer

 • A könnyű szellőzést biztosító innovatív első szélvédő-szerkezet biztosítja a munkavégzés kényelmét és megkönnyíti a vezető és a kollégák közötti kommunikációt. A zárt szélvédők víz- és szélállóak. A felső első szélvédő szükség esetén a fülkeajtó alá tolható, és ott biztonságosan tárolható. Az alsó fröccsenésvédőként szolgál, de szintén könnyen eltávolítható.
EZ26 akcióban

Load Sensing Flow Sharing

 • A terhelésérzékelő áramlásmegosztás lehetővé teszi a kotrógép pontos és hatékony vezérlését. A gép igazodik a terheléshez, a kezelő pedig ugyanolyan mozdulatokkal használja a botkormányt.
 • A hidraulika hatékonyabban működik, így energiát, végső soron pedig költségeket takarít meg. Ugyanakkor a felhasználó számára is könnyebb a kezelés.
 • A terhelésérékelő rendszerek segítenek a térfogatáramigényeknek megfelelő szabályozásában. Minél kevesebb teljesítményt használ, annál kevesebb az üzemanyag-fogyasztás.
EZ26 hidraulikus csatlakozás

Akár 6 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • Az akár 6 kiegészítő vezérlőkörnek köszönhetően a gépen a legkülönbözőbb szerelékek használhatók. Ez nagymértékben növeli a kihasználtságot és maximalizálja a felhasználási lehetőségeket.
EZ26 JogDial rendszer

Jog Dial

 • Az autóiparból ismert, áttekinthető kijelzővel ellátott Jog Dial rendszer lehetővé teszi a megfelelő működési beállítások intuitív kiválasztását egy forgó nyomógomb segítségével, valamint a különböző beállítások kiválasztását egy billentyűzeten keresztül. Az ECO üzemmód a hatékony és üzemanyagtakarékos munkavégzés alapüzemmódja, a HI üzemmód a maximális szivattyúteljesítményt és a gyors, erőteljes munkát, a LOW üzemmód pedig a rendkívül precíz, érzékeny munkavégzést jelenti.
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Egyszerű szerviz- és karbantartó bejáratok

 • Könnyű szervizelés a szélesre nyitható motorháztetőnek köszönhetően, amely minden alkatrészhez könnyű hozzáférést biztosít.
 • Nincs szükség nehéz alkatrészek szétszerelésére, további könnyen cserélhető kopóalkatrészek.
 • Gyors és korlátozatlan hozzáférés. A hidraulika- és motorolajszűrő, a légszűrő, a vízleválasztó és a tartály töltőnyílása is ideálisan hozzáférhető. Kevesebb szervizköltség.
EZ26 gumisín

Szennyezéstaszító alváz

 • A ferde alvázdobozban kevesebb szennyeződés gyűlik össze, és a speciális kialakításnak köszönhetően könnyebb a tisztítása is.
Rugalmas dugattyúrúd védő EZ26

Rugalmas dugattyúrúd védelem

 • A hengerek és a dugattyúrudak a műanyag síneknek köszönhetően védve vannak a sérülésektől, ami meghosszabbítja az élettartamukat és költségmegtakarítást eredményez. Rugalmas anyaguknak köszönhetően ütközés után visszanyerik eredeti alakjukat. A megjelenés és a tulajdonságok teljes mértékben megmaradnak.
EZ26 forgatható konzol

Tömlőátvezetés a forgó konzolon keresztül

 • A forgó konzolon keresztül történő optimális tömlővezetés a legjobb védelmet nyújtja a tömlők számára a külső behatások ellen, és így meghosszabbítja az élettartamot. A látómező így nincs korlátozva, a tömlők kopása pedig jelentősen csökken.
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

2 emelőszem a tetőn

 • A gép nagyon könnyen és problémamentesen mozgatható az építkezésen daru segítségével. A kotrógép be- és kirakodása a teherautóról szintén gyorsan elvégezhető.
Zero Tail lánctalpas kotrógépek EZ26

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.
EZ26 túlterhelés figyelmeztetés

Fejlett túlterhelésre figyelmeztető berendezés - beleértve a tömlőszakadás elleni biztonsági berendezést is

 • Az emelőkar- és a kanálkar-hengerek tömlőszakadás érzékelő szelepekkel vannak felszerelve. Tömlőszakadás esetén mindkét hengert az utolsó pozícióban tartják, és megakadályozzák a hirtelen leereszkedést. Egy figyelmeztető berendezés emellett tájékoztatja a vezetőt az esetleges túlterhelésről, hogy időben reagálhasson az esetleges felborulás elkerülése érdekében.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező