EZ36

Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36: A kis méret és a nagy teljesítmény találkozása

Szálljon be, és kezdjen dolgozni - az EZ36 esetében a teljesítmény találkozik a maximális hatékonysággal. Ez a tökéletes Zero Tail kotrógép, ha kompakt méretekre van szükség. A falakon és egyéb határoló területeken történő munkavégzés hátsó túlnyúlás nélkül nem jelent gondot. A botkormány, kijelző és Jog-Dial tárcsa használatával történő intuitív kezelésnek, valamint a kényelmes felszereltségnek köszönhetően a gépkezelő teljes mértékben a saját feladatára koncentrálhat. Annak érdekében, hogy a kotrógép még inkább az ügyfél igényeihez igazodhasson, számos egyéb gyári opció áll rendelkezésre (többek között: VDS, hidraulikus hüvelykujj vagy forgatható egyengető tolólap, stb.)

Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Kényelmes, teljesen üvegezett vezetőfülke

 • A nagyméretű, teljesen üvegezett és billenthető, tetőablakkal ellátott vezetőfülke optimális rálátást biztosít a munkaterületre. Így jó rálátása van a munkahelyére, a kollégáira és az esetleges veszélyekre.
 • Szervizelési és javítási munkákhoz könnyen szétszerelhető. A kotrógép minden hidraulikus funkciója elérhető marad.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Intuitív kezelési koncepció

 • Az intuitív kezelési koncepció lehetővé teszi a forgó-kotrógép egyszerű és teljes körű vezérlését. A gépet joystickkal, kijelzővel, Jog-Dial-el és billentyűzettel lehet kezelni. Ezáltal gyorsan és egyszerűen tárolhatók a szerelékek és a kiegészítővezérlőkörök olajmennyiségei.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Optimalizált hajtási koncepció

 • A kifinomult hajtáskoncepció optimalizált motor-szivattyú-irányítással lehetővé teszi a kotrógép gyors és pontos vezérlését. Ez akár 15 százalékkal gyorsabb munkaciklusokat tesz lehetővé. A rendelkezésre álló motorváltozatok üzemanyag-hatékonyak, és nem igényelnek kipufogógáz-utókezelést.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

VDS Vertical Digging System (függőleges ásórendszer)

 • A függőleges ásórendszer (Vertical Digging System) akár 15 fokos lejtőket is kiegyenlít, lehetővé téve a függőleges ásást a lejtőkön. Ez nem csak a járművezető számára ergonomikus, hanem időt és kiemelt anyagot is megtakarít.
 • Akár 25 százalékkal kevesebb idő és anyag szükséges az ásáshoz és a visszatöltéshez. Biztonságos munkavégzés és nagyobb stabilitás lejtős helyeken.
 • A 360 fokban mindig azonos forgatóerő lehetővé teszi a fáradtságmentes munkavégzést az állandó ülőhelyzetnek köszönhetően.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Zero Tail

 • Ha szűk a hely: Biztonságos fordulók a legszűkebb helyiségekben vagy közvetlenül a falnál – a Zero Tail kotrógéppel ez nem probléma.
 • Garantált a szűk helyeken történő optimális munkavégzés, a nagyfokú mobilitás és az időmegtakarítás.

További funkciók

ET42 kötőszemek

8 nagy rögzítőszem

 • A hat nagy rögzítőszem z futóművázon , és további kettő a tolólapon megkönnyíti és biztonságossá teszi a berakodást és a szállítást.
 • A szemek tökéletesen vannak elhelyezve a gép biztonságos rögzítéséhez, és nagyméretű horgokhoz is jól illeszkednek.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Billenthető és leszerelhető fülke

 • A nagyméretű, billenthető és leszerelhető fülke, valamint a levehető alvázburkolatok nagyon jó szervizelést tesznek lehetővé. A kb. 60°-os nyitási szög megkönnyíti a különböző ellenőrzési és javítási munkákat.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Klímaberendezés

 • A klímaberendezés kellemes és állandó hőmérsékletet biztosít a munkahelyen. Ez a ventilátorral manuálisan egyedileg beállítható.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Rádió Bluetooth kihangosítóval

 • A rádió Bluetooth kihangosító rendszerrel van felszerelve, és USB töltőporttal is rendelkezik.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Hidraulikusan elővezérelt menetpedálok

 • A hidraulikusan elővezérelt menetpedálok kényelmes és pontos vezetést tesznek lehetővé mechanikus elhasználódás nélkül. A lábvezérléssel történő vezetés szabaddá teszi a kezeket más funkciók elvégzésére. Ez időt takarít meg és növeli a könnyű használatot.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

USB-csatlakozás

 • A rádióval kapcsolatban lehetőség van mobiltelefon töltésére.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Szennyezéstaszító alváz

 • A ferde alvázdobozban kevesebb szennyeződés gyűlik össze, és a speciális kialakításnak köszönhetően könnyebb a tisztítása is.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Speciális fényezés

 • A Wacker Neuson összes kotrógépét személyre lehet szabni a gyártási folyamat során egy speciális fényezés megrendelésével.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Hidraulikus hüvelykujj

 • Az opcionális hidraulikus hüvelykujj a hagyományos kanalas alkalmazás mellett markoló funkciót is kínál, és így kibővíti az alkalmazási területeket.
 • Ezzel a kiegészítő funkcióval az anyag könnyen elszállítható.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Kívül vezetett görgők

 • Különösen nehéz terhek emelése esetén a kívülről vezetett görgők és az optimalizált súlyelosztás nagyobb oldalirányú stabilitást biztosítanak a kotrógépeknek.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Hidraulikusan forgatható tolólap

 • A forgólap egyenesen vagy 25°-ig balra és jobbra forgatható. Ez azt jelenti, hogy az egyik haladási irányban hosszabb ideig tartó visszatöltés esetén ritkábban kell visszaállítani. Úszó helyzetben a tolólap automatikusan követi a talaj kontúrját, nincs szükség a vezető általi beállításra.
 • Fokozatmentesen fordítható tolólap úszóállással a nagyobb rugalmasság és hatékonyság érdekében.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Akár 4 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • A forgó-kotrót az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően különböző szerelékekkel lehet felszerelni. Pillanatok alatt több alkalmazási lehetőség áll rendelkezésre, és növekszik a forgó-kotró kihasználtsága.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Joystick-kal történő működtetés

 • A modern Joystick számos funkciót egyesít egyetlen karon: Puttony működtetése, sebességváltás, irányváltás. Minden fontos funkció egy kézben, így a másik kéz mindig a kormánykeréken vagy szabadon marad!
EZ26 JogDial rendszer

Jog Dial

 • Az autóiparból ismert, áttekinthető kijelzővel ellátott Jog Dial rendszer lehetővé teszi a megfelelő működési beállítások intuitív kiválasztását egy forgó nyomógomb segítségével, valamint a különböző beállítások kiválasztását egy billentyűzeten keresztül. Az ECO üzemmód a hatékony és üzemanyagtakarékos munkavégzés alapüzemmódja, a HI üzemmód a maximális szivattyúteljesítményt és a gyors, erőteljes munkát, a LOW üzemmód pedig a rendkívül precíz, érzékeny munkavégzést jelenti.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ36

Rugalmas munkahenger védőlemez

 • Műanyag védőlemezek óvják a gémszerkezet munkahengereit a sérülésektől, növelik azok élettartamátt és jelentős költségeket takaríthatnak meg. A védőlemezek erős, ugyanakkor rugalmas anyagból készülnek, ezért nagyobb mechanikai behatás esetén is visszanyerik eredeti alakjukat. Nem kell a munkát csere miatt megszakítani.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező