EW65

EW65 mobil kotrógép csőárok feltárása a reszeltben

Gumikerekes kotrógép EW65: Erő és tempó, tökéletesen egyesítve

Az EW65 mobil kotrógép a beépített közúti üzemmódnak köszönhetően magától hajt a munkaterületre, így nincs szükség időigényes és költséges szállításra. A fokozatmentes hajtómű alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, és egyetlen pedállal is szinte autóként vezethető. A nagy teljesítményű hidraulikus terhelésérzékelő rendszer (LUDV) többféle mozgás során is azonos sebességet biztosít, még különböző terhelések esetén is. Az 5 vezérlőkörnek - amelyek közül 3 egyedileg állítható - és a törhető gémnek köszönhetően az EW65 nagyon hatékony és gyors mozgású.

Gumikerekes kotrógép EW65

3-pontos kinematika

 • A 3 pontos kinematikával a hagyományos kanálcsatlakozás új szintre lépett. A „3 csavaros kialakítással” 200 fokra növelhető a kanál forgási szöge - ez 10%-kal több, mint a hagyományos kanálcsatlakozás. Ez növeli a függőleges behatolási mélységet és az ásóerőt. A kotrógépet nem kell gyakran mozgatni, így a hatékonyság jelentősen megnő.
Gumikerekes kotrógép EW65

Intuitív kezelési koncepció

 • Az intuitív kezelési koncepció lehetővé teszi a forgó-kotrógép egyszerű és teljes körű vezérlését. A gépet joystickkal, kijelzővel, Jog-Dial-el és billentyűzettel lehet kezelni. Ezáltal gyorsan és egyszerűen tárolhatók a szerelékek és a kiegészítővezérlőkörök olajmennyiségei.
EW65 mobil kotrógép csőárok feltárása a reszeltben

A hidraulikus alkatrészek optimális elhelyezése

 • A rövid tömlővezetékek kisebb teljesítményveszteséget eredményeznek a hidraulikarendszerben. Ez a kevesebb súrlódási pontnak köszönhetően növeli a hidraulikatömlők élettartamát, különösen a szűk járatokban.
 • A hidraulikatömlők átlátható elrendezése a vezeték ellenállásának csökkentése révén maximális hatékonyságot biztosít.
Gumikerekes kotrógép EW65

Erőteljes meghajtás LUDV-val

 • A gyors munkaciklusok és a rugalmasabb műveletek a nagy teljesítményű hajtásnak és a Load Sensing hidraulikarendszernek (LUDV) köszönhetően lehetővé teszik a kotrógép kényelmes, fáradtságmentes irányítását. A mozgatandó terheléstől függetlenül a joystick vezérlőmozgása ugyanaz marad. A megnövekedett üzemeltetési kényelem mellett ez a teljesítmény növekedését eredményezi a fogyasztás egyidejű csökkenése mellett.
Stúdiófotó EW65 oldalról fényképezett alátétekkel

Törhető gém

 • A törhető gém többlet-mozgékonyságot, ezzel pedig nagyobb műveleti sugarat biztosít. A kiegészítő csukló ugyanis lehetővé teszi, hogy a kanalat teljesen behúzza a futóműhöz ill. a tolólaphoz. Ideális ha szűk helyen kell átjutni vagy akadályt kell az útból eltávolítani. A kotrógép nagyobb kiszórási magassággal és még nagyobb ásási mélységével is meggyőz.

További funkciók

Gumikerekes kotrógép EW65

2 üzemmód ECO/POWER

 • A két előre beállított üzemmód, az ECO és POWER a motor fordulatszámában és a szivattyú teljesítményében különbözik egymástól. Ezek lehetővé teszik, hogy a kotrógépet könnyen hozzáigazítsa az elvégzendő tevékenységhez, hogy az optimális üzemanyag-fogyasztási tartományban dolgozhasson. ECO üzemmódban a gazdaságosságon, POWER üzemmódban a munkateljesítményen van a hangsúly.
Gumikerekes kotrógép EW65

Gazdagon felszerelt komfortfülke

 • Az ergonómiailag optimalizált vezetőfülke az alapfelszereltség részeként garantálja a maximális kezelési kényelmet. Ezenkívül a karok eltolt helyzete, a szélvédő különböző állásai, a napellenző és a nagyméretű tetőablak optimális kilátást biztosít. Az olyan felszereltségi opciók, mint a fűtött ülések, az automata légkondicionáló, a 7”-os kijelzővel szerelt holttér-figyelő kamera, vagy a légrugózott vezetőülés, hozzájárulnak a munkahelyi komfortérzet növeléséhez.
 • A kormánykerék állítható magasságú és dönthető, így minden egyes kezelőhöz egyénileg és gyorsan beállítható.
Gumikerekes kotrógép EW65

Egyéni letámasztó változatok

 • A stabil állás alapvetően fontos – mindenekelőtt nehéz kiemelő munkáknál vagy nehéz terepen. A letámasztáshoz használhatja a tolólapot vagy a letámasztó talpakat - elöl és hátul egyaránt, vagy tetszőleges kombinációban.
Gumikerekes kotrógép EW65

LED munkafényszóró

 • A munkaterület optimális kivilágítása biztonságot és nagyobb kihasználtságot biztosít a gépnek éjszaka vagy rossz fényviszonyok között is. A LED-technológia a világítótestek hosszú élettartama miatt is kitűnik.
Mobil kotrógép EW65

Alacsony szerkezeti magasság

 • Az alkatrészek gépen belüli intelligens elrendezése nagyon kicsi külső méreteket tesz lehetővé, ami különösen alkalmassá teszi a gépet a szűkös építkezési körülmények között és alacsony belmagasságon történő használatra. Ez a szállítást, valamint a ki- és beszállást egyaránt biztonságossá, könnyűvé és egyszerűvé teszi. Az alacsony súlypont jó stabilitást biztosít.
Gumikerekes kotrógép EW65

Zárt rendszer

 • Fokozatmentesen változtatható 0-tól 30 km/h-ig sebességfokozat kiválasztása nélkül, köszönhetően a menet körfolyamatnak – egyszerű kezelés csak egy gázpedállal.
Gumikerekes kotrógép EW65

Nagy teljesítményű automatikus klímaberendezés

 • Az automatikus klímaberendezés folyamatos hűtést biztosít. A klímaberendezés és a ventilátor a beállított hőmérséklet eléréséig működik. Ezután a rendszer kikapcsol, majd újraindul, amint a belső érzékelők eltérést mérnek a beállított hőmérséklettől.
Gumikerekes kotrógép EW65

Alacsony zajkibocsátás

 • A halk motorzaj könnyű kommunikációt tesz lehetővé a munkaterületen, és kevésbé terheli a kezelőt.
Gumikerekes kotrógép EW65

Ülésfűtés

 • Az ülésfűtés kellemes munkakörülményeket biztosít a kezelő számára - különösen alacsony külső hőmérséklet esetén. A légrugós ülés pedig ezzel egyidejűleg fokozott menetkényelmet biztosít.
Gumikerekes kotrógép EW65

Sebesség, 30 km/h

 • Lehetőség az építkezések közötti gyors közlekedésre, 30 km/h sebességig Szállítási költségek nincsenek, a gép saját kerekein megy át a következő munkavégzési helyre.
Gumikerekes kotrógép EW65

7” kijelző tolatókamerával

 • A multifunkciós 7 hüvelykes kijelző tökéletes áttekintést nyújt a gép összes funkciójáról, és megjeleníti a megfelelő kameraképeket. A kotrógép tolatókamerája biztonságos tolatást biztosít. Elfordítva pedig jobb rálátást biztosít a gépre.
Gumikerekes kotrógép EW65

Innovatív első szélvédőrendszer esőtető funkcióval

 • Az első szélvédők az építkezés bármely körülményéhez hozzáigazíthatók. Zárt állapotban víz- és szélzáróak. A felső első szélvédő a fülketető alá tolható. Ezen kívül az alsó szélvédő fröccsenés elleni védelemként is szolgál. A második reteszelőállásban ez pillanatok alatt esővédővé alakítható, és ideális lehetőséget kínál a kollégákkal való kommunikációra. Igény esetén mindkét ablaküveg a fülke teteje alá tolható és ott tárolható.
 • A kettéosztott első szélvédő mindenféle időjárási viszonyoknál lehetővé teszi a fülke optimális szellőzését. Ezenkívül megkönnyíti a kommunikációt a vezetővel. Az ablaküveg külön végzett kivétele és tárolása már a múlté.
Gumikerekes kotrógép EW65

Tempomat rendszer

 • A tempomat rendszer lehetőség szerint automatikusan tartja a gép sebességét, amíg be van kapcsolva. Ezáltal a kezelő már nem kell a sebességre koncentráljon és élvezheti az automatizáció kényelmét.
 • Ideális önkormányzati munkákhoz, például fűnyíráshoz, maráshoz és mulcsoláshoz.
EW65 mobil kotrógép csőárok feltárása a reszeltben

Számos szerelék

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően számos szerelékkel lehet felszerelni a kotrógépeinket. Így pillanatok alatt megnöveli az alkalmazási lehetőségeket és ezáltal a gép kihasználtságát.
Gumikerekes kotrógép EW65

Egyszerű szerviz- és karbantartó bejáratok

 • Könnyű szervizelés a szélesre nyitható motorháztetőnek köszönhetően, amely minden alkatrészhez könnyű hozzáférést biztosít.
 • Nincs szükség nehéz alkatrészek szétszerelésére, további könnyen cserélhető kopóalkatrészek.
 • Gyors és korlátozatlan hozzáférés. A hidraulika- és motorolajszűrő, a légszűrő, a vízleválasztó és a tartály töltőnyílása is ideálisan hozzáférhető. Kevesebb szervizköltség.
Gumikerekes kotrógép EW65

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező