803

Hagyományos lánctalpas kotrógép 803

Hagyományos lánctalpas kotrógép 803: A legkisebb, amely emisszió-mentes is

A 803 a Wacker Neuson legkisebb forgó-kotrója – de az erőt illetően abszolút semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Lenyűgöz a keskeny, mindössze 700 mm szélességével. Így tökéletesen befér a beltéri ajtókon, és a gumi lánctalpaival megkíméli a padlóburkolatot. Különleges hangsúlyt fektettünk a hidraulikateljesítményre. Az olyan szerelékek, mint az összehangolt Wacker Neuson hidraulikus kalapács, gond nélkül üzemeltethetők a szériafelszereltség részét képező kiegészítő hidraulikával. Az opcionális elektro-hidraulikus aggregátum (HPU) a mini kotrógépet az emisszió-érzékeny területek ideális munkaeszközévé teszi, és ugyanolyan teljesítményt nyújt elektromos és így emisszió-mentes üzemeltetés esetén is.

803 dualpower használatban bontási munkák során hidraulikus kalapáccsal

dual power

 • A meglévő dízelmotor mellett a lánctalpas kotrógép egy elektrohidraulikus aggregáttal is működtethető - egyszerűen csatlakoztassa és folytassa a munkát ugyanazzal a teljesítménnyel. Ez lehetővé teszi a rugalmas alkalmazkodást az adott munkakörülményekhez, és növeli a felhasználási lehetőségeket a beltéri és belvárosi munkavégzés terén.
 • Az aggregátor (HPU) az alkalmazás helyszínére való szállításához egyszerűen a tolólapra akasztható.
A 803-as minikotró egy szűk bejáraton halad át

Dönthető ROPS biztonsági rúd

 • A felborulás elleni védelem (ROPS) az átfordulás elleni védelmet is szolgálja. Alacsony átjárók esetén vagy a gép könnyebb szállítása érdekében egyszerűen lehajtható anélkül, hogy hátsó túlnyúlást okozna.
Kotrás a 803 dualpowerrel és törmelék eltávolítás DT08 láncdömperrel

Egyutas kiegészítő hidraulika alapfelszereltségként

 • Az alapfelszereltségű egyutas kiegészítő hidraulika nagyobb rugalmasságot biztosít a használat során, így a kalapács üzemmód bármikor működtethető. Opcionálisan kétirányú kiegészítő hidraulikává alakítható, többek között dönthető kanalas használathoz. A kotrógép ezért kiválóan alkalmas a szűk helyeken végzett bontási és felújítási munkákhoz.
Studio image 803 motor

Osztályának legnagyobb motorteljesítménye

 • Erő és motorteljesítmény a profik között: A bevált 3 hengeres dízelmotor hatékony, gazdaságos és megbízható erőforrás.
Kompakt méreteinek köszönhetően a 803 könnyen áthajt a belső ajtókon

Hidraulikus teleszkópos járószerkezet tolólap-szélesítőkkel

 • A hidraulikus, teleszkópos hajtómű, amelynek maximális külső szélessége 860 mm, stabilitást biztosít. Pillanatok alatt behúzható 700 mm szélességre. A behajtható tolólap-szélesítővel együtt lehetővé teszi a felhasználás helyéhez való igazítást. Közben a szélesítő elemek mindig össze vannak kötve a készülékkel, és így nem vesznek el.

További funkciók

803-as kotrógép autó utánfutón

Egyszerű szállítás utánfutó segítségével

 • Utánfutóval a következő építkezésre? Semmi gond - a kis súly lehetővé teszi a szállítást a szerelékkel együtt egy 3,5 tonnás pótkocsival.
Hagyományos lánctalpas kotrógép 803

Optimális karbantartási hozzáférés

 • A kotrógép nagy termelékenysége nemcsak a robusztus technikának köszönhető. A gyorsan és jól hozzáférhető karbantartó pontok a legtöbb szervizmunkát rövid idő alatt elvégezhetővé teszik.
Hagyományos lánctalpas kotrógép 803

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.
Hagyományos lánctalpas kotrógép 803

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Bontási huzal hidraulikus kalapáccsal a kotrógépen működés közben

Felverődés elleni védelem

 • Biztonságos munkavégzés az optimális szilánkvédelemnek köszönhetően, különösen kalapácsos munkavégzés esetén.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező