ET145

Kotrómunka az ET145-tel működés közben

Lánctalpas kotrógép ET145: A kompakt osztály bajnoka

Az ET145 hatalmas teljesítménynövekedést hoz anélkül, hogy a kotrógép mérete akadályt jelentene ebben. A teljesítmény, a mobilitás és a stabilitás optimális elegyét kínálja. Legfeljebb 5 kiegészítő vezérlőkör, ebből 3 egyenként állítható, többfunkciós felépítményekhez és széles körű felhasználásra.

Kotrás ET145-tel a szántóföldön

Forgatható konzol

 • A forgatható konzol segítségével a gémrendszer a felső kocsi helyzetétől függetlenül mindkét irányban elfordítható. Ez lehetővé teszi a falak vagy árkok mentén történő könnyed munkavégzést. Megkönnyíti a munkát az akadályok körül vagy a haladó forgalomban, és megnöveli a látóteret a földmunkák során.
Kotrómunka az ET145-tel működés közben

Kényelmes, teljesen üvegezett vezetőfülke

 • A nagyméretű, teljesen üvegezett és billenthető, tetőablakkal ellátott vezetőfülke optimális rálátást biztosít a munkaterületre. Így jó rálátása van a munkahelyére, a kollégáira és az esetleges veszélyekre.
 • Szervizelési és javítási munkákhoz könnyen szétszerelhető. A kotrógép minden hidraulikus funkciója elérhető marad.
Lánctalpas kotrógép ET145

7” kijelző tolatókamerával

 • A multifunkciós 7 hüvelykes kijelző tökéletes áttekintést nyújt a gép összes funkciójáról, és megjeleníti a megfelelő kameraképeket. A kotrógép tolatókamerája biztonságos tolatást biztosít. Elfordítva pedig jobb rálátást biztosít a gépre.
Kotrómunka az ET145-tel működés közben

Akár 5 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően a kotrógép számos munkaszerelékkel felszerelhető. Ennek révén a felhasználási lehetőségek száma, ezáltal pedig a kotrógép kihasználtsága pillanatok alatt megnő.
Lánctalpas kotrógép ET145

AUX I

 • A kiegészítő hidraulika lehetőséget nyújt egy nagy teljesítményű hidraulikus törőgép használatára, valamint a lengőkanál vagy földcsiga felszerelésére.
 • Választható két mozgásirány vagy egy átkapcsolással a nyomásmentes visszaáramláshoz

További funkciók

Stúdiófotó ET145 oldalnézet kabinnal

AUX II

 • AUX II (3. vezérlőkör) opcionálisan rendelkezésre áll.
ET42 kötőszemek

8 nagy rögzítőszem

 • A hat nagy rögzítőszem z futóművázon , és további kettő a tolólapon megkönnyíti és biztonságossá teszi a berakodást és a szállítást.
 • A szemek tökéletesen vannak elhelyezve a gép biztonságos rögzítéséhez, és nagyméretű horgokhoz is jól illeszkednek.
Kotrómunka az ET145-tel működés közben

Alacsony zajkibocsátás

 • A halk motorzaj könnyű kommunikációt tesz lehetővé a munkaterületen, és kevésbé terheli a kezelőt.
Lánctalpas kotrógép ET145

Optimális karbantartási hozzáférés

 • A kotrógép nagy termelékenysége nemcsak a robusztus technikának köszönhető. A gyorsan és jól hozzáférhető karbantartó pontok a legtöbb szervizmunkát rövid idő alatt elvégezhetővé teszik.
Lánctalpas kotrógép ET145

Jog Dial

 • Az autóiparból ismert, áttekinthető kijelzővel ellátott Jog Dial rendszer lehetővé teszi a megfelelő működési beállítások intuitív kiválasztását egy forgó nyomógomb segítségével, valamint a különböző beállítások kiválasztását egy billentyűzeten keresztül. Az ECO üzemmód a hatékony és üzemanyagtakarékos munkavégzés alapüzemmódja, a HI üzemmód a maximális szivattyúteljesítményt és a gyors, erőteljes munkát, a LOW üzemmód pedig a rendkívül precíz, érzékeny munkavégzést jelenti.
Lánctalpas kotrógép ET145

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező