ET65

Lánctalpas kotrógép ET65

Lánctalpas kotrógép ET65: Osztályának legerősebbje

Az ET65 épp olyan kotrógép, mint amelyet a felhasználók keresnek. Nagy teljesítményű gép, melynek kompakt építési módja és fordulékonysága meglepő. A nagy kiemelési teljesítmény a nagyobb ásási erő révén a nagyobb ásási erő révén, valamint a nagy teljesítményű motor további előnyök, amelyek a kotrógépet az építkezés mindenesévé teszik

Lánctalpas kotrógép ET65

Erőteljes meghajtás LUDV-val

 • A gyors munkaciklusok és a rugalmasabb műveletek a nagy teljesítményű hajtásnak és a Load Sensing hidraulikarendszernek (LUDV) köszönhetően lehetővé teszik a kotrógép kényelmes, fáradtságmentes irányítását. A mozgatandó terheléstől függetlenül a joystick vezérlőmozgása ugyanaz marad. A megnövekedett üzemeltetési kényelem mellett ez a teljesítmény növekedését eredményezi a fogyasztás egyidejű csökkenése mellett.
Lánctalpas kotrógép ET65

Törhető gém

 • A törhető gém többlet-mozgékonyságot, ezzel pedig nagyobb műveleti sugarat biztosít. A kiegészítő csukló ugyanis lehetővé teszi, hogy a kanalat teljesen behúzza a futóműhöz ill. a tolólaphoz. Ideális ha szűk helyen kell átjutni vagy akadályt kell az útból eltávolítani. A kotrógép nagyobb kiszórási magassággal és még nagyobb ásási mélységével is meggyőz.
Lánctalpas kotrógép ET65

3-pontos kinematika

 • A 3 pontos kinematikával a hagyományos kanálcsatlakozás új szintre lépett. A „3 csavaros kialakítással” 200 fokra növelhető a kanál forgási szöge - ez 10%-kal több, mint a hagyományos kanálcsatlakozás. Ez növeli a függőleges behatolási mélységet és az ásóerőt. A kotrógépet nem kell gyakran mozgatni, így a hatékonyság jelentősen megnő.
Lánctalpas kotrógép ET65

Nagyobb fülkekomfort

 • Az ergonómiai szempontból optimalizált vezetőfülke alapfelszereltségként garantálja a maximális kezelési kényelmet. Ezenkívül az eltolt karállás, a szélvédő különböző állásai, a napellenző és a nagyméretű tetőablak egyaránt optimális kilátást biztosítanak. A munkahelyi komfortérzetet számos egyéb felszereltségi opció, többek között a fűthető ülések, az automata klímaberendezés, a tolatókamera 7”-os kijelzővel, a légrugós vezetőülés, segítenek növelni.
Lánctalpas kotrógép ET65

Akár 4 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • A forgó-kotrót az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően különböző szerelékekkel lehet felszerelni. Pillanatok alatt több alkalmazási lehetőség áll rendelkezésre, és növekszik a forgó-kotró kihasználtsága.

További funkciók

ET42 kötőszemek

8 nagy rögzítőszem

 • A hat nagy rögzítőszem z futóművázon , és további kettő a tolólapon megkönnyíti és biztonságossá teszi a berakodást és a szállítást.
 • A szemek tökéletesen vannak elhelyezve a gép biztonságos rögzítéséhez, és nagyméretű horgokhoz is jól illeszkednek.
Lánctalpas kotrógép ET65

Intuitív kezelési koncepció

 • Az intuitív kezelési koncepció lehetővé teszi a forgó-kotrógép egyszerű és teljes körű vezérlését. A gépet joystickkal, kijelzővel, Jog-Dial-el és billentyűzettel lehet kezelni. Ezáltal gyorsan és egyszerűen tárolhatók a szerelékek és a kiegészítővezérlőkörök olajmennyiségei.
Lánctalpas kotrógép ET65

Alacsony szerkezeti magasság

 • Az alkatrészek gépen belüli intelligens elrendezése nagyon kicsi külső méreteket tesz lehetővé, ami különösen alkalmassá teszi a gépet a szűkös építkezési körülmények között és alacsony belmagasságon történő használatra. Ez a szállítást, valamint a ki- és beszállást egyaránt biztonságossá, könnyűvé és egyszerűvé teszi. Az alacsony súlypont jó stabilitást biztosít.
Lánctalpas kotrógép ET65

Optimális karbantartási hozzáférés

 • A kotrógép nagy termelékenysége nemcsak a robusztus technikának köszönhető. A gyorsan és jól hozzáférhető karbantartó pontok a legtöbb szervizmunkát rövid idő alatt elvégezhetővé teszik.
Lánctalpas kotrógép ET65

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező