ET90

Lánctalpas kotrógép ET90

Lánctalpas kotrógép ET90: A gazdaságos erőmű

Az ET90 üzemanyag-fogyasztása akár 20 százalékkal alacsonyabb, mint a hasonló modelleké, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Ugyanakkor kiemelkedő motor- és hidraulika-teljesítményével a terepen is bizonyít. Ez a hatékony kombináció első osztályú ásóerőt biztosít, akár 20%-kal nagyobb szakítóerő mellett. A gazdaságos terhelésérzékelő hidraulikarendszer ugyanakkor a teljes teljesítmény fenntartása mellett finoman szabályozható emelőkar-mozgásokat tesz lehetővé. Legyen szó teljesítményről vagy precizitásról - az ET 90 pontosan a megfelelő kotrógép minden alkalmazáshoz.

Lánctalpas kotrógép ET90

Erőteljes meghajtás LUDV-val

 • A gyors munkaciklusok és a rugalmasabb műveletek a nagy teljesítményű hajtásnak és a Load Sensing hidraulikarendszernek (LUDV) köszönhetően lehetővé teszik a kotrógép kényelmes, fáradtságmentes irányítását. A mozgatandó terheléstől függetlenül a joystick vezérlőmozgása ugyanaz marad. A megnövekedett üzemeltetési kényelem mellett ez a teljesítmény növekedését eredményezi a fogyasztás egyidejű csökkenése mellett.
Lánctalpas kotrógép ET90

Törhető gém

 • A törhető gém többlet-mozgékonyságot, ezzel pedig nagyobb műveleti sugarat biztosít. A kiegészítő csukló ugyanis lehetővé teszi, hogy a kanalat teljesen behúzza a futóműhöz ill. a tolólaphoz. Ideális ha szűk helyen kell átjutni vagy akadályt kell az útból eltávolítani. A kotrógép nagyobb kiszórási magassággal és még nagyobb ásási mélységével is meggyőz.
Lánctalpas kotrógép ET90

3-pontos kinematika

 • A 3 pontos kinematikával a hagyományos kanálcsatlakozás új szintre lépett. A „3 csavaros kialakítással” 200 fokra növelhető a kanál forgási szöge - ez 10%-kal több, mint a hagyományos kanálcsatlakozás. Ez növeli a függőleges behatolási mélységet és az ásóerőt. A kotrógépet nem kell gyakran mozgatni, így a hatékonyság jelentősen megnő.
Lánctalpas kotrógép ET90

Nagyobb fülkekomfort

 • Az ergonómiai szempontból optimalizált vezetőfülke alapfelszereltségként garantálja a maximális kezelési kényelmet. Ezenkívül az eltolt karállás, a szélvédő különböző állásai, a napellenző és a nagyméretű tetőablak egyaránt optimális kilátást biztosítanak. A munkahelyi komfortérzetet számos egyéb felszereltségi opció, többek között a fűthető ülések, az automata klímaberendezés, a tolatókamera 7”-os kijelzővel, a légrugós vezetőülés, segítenek növelni.
Lánctalpas kotrógép ET90

Akár 4 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • A forgó-kotrót az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően különböző szerelékekkel lehet felszerelni. Pillanatok alatt több alkalmazási lehetőség áll rendelkezésre, és növekszik a forgó-kotró kihasználtsága.

További funkciók

Lánctalpas kotrógép ET90

Intuitív kezelési koncepció

 • Az intuitív kezelési koncepció lehetővé teszi a forgó-kotrógép egyszerű és teljes körű vezérlését. A gépet joystickkal, kijelzővel, Jog-Dial-el és billentyűzettel lehet kezelni. Ezáltal gyorsan és egyszerűen tárolhatók a szerelékek és a kiegészítővezérlőkörök olajmennyiségei.
ET42 kötőszemek

8 nagy rögzítőszem

 • A hat nagy rögzítőszem z futóművázon , és további kettő a tolólapon megkönnyíti és biztonságossá teszi a berakodást és a szállítást.
 • A szemek tökéletesen vannak elhelyezve a gép biztonságos rögzítéséhez, és nagyméretű horgokhoz is jól illeszkednek.
Lánctalpas kotrógép ET90

Alacsony zajkibocsátás

 • A halk motorzaj könnyű kommunikációt tesz lehetővé a munkaterületen, és kevésbé terheli a kezelőt.
Lánctalpas kotrógép ET90

Optimális karbantartási hozzáférés

 • A kotrógép nagy termelékenysége nemcsak a robusztus technikának köszönhető. A gyorsan és jól hozzáférhető karbantartó pontok a legtöbb szervizmunkát rövid idő alatt elvégezhetővé teszik.
Lánctalpas kotrógép ET90

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező