EZ17e

Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e: Teljesen elektromos, teljes teljesítményleadás

Az első, túlnyúló farrész nélküli, teljesen elektromos EZ17e Zero Tail mini kotrógép. Az emisszió-mentesége miatt ideális a belső terekben és kipufogógáz- és zajkorlátozott területeken való alkalmazásra. Az erős, lítiumion akkumulátorának köszönhetően bevethető a tipikus munkanapokon, és igény esetén hálózati üzemeltetéssel tovább is használható. A beépített telepes fűtéssel rendelkező, általunk szabadalmaztatott akkumulátortechnológiának köszönhetően az eszköz bármilyen áramforráson (100 − 415 volt) tölthető. Ráadásul további munkálatok nélkül és a környezeti hőmérséklettől függetlenül.

Töltés az EZ17e aljzatánál

Szabadalmazott akkumulátor-technológia

 • Az EZ17e a 23,4 kWh teljesítménynek és a szabadalmazott, karbantartásmentes akkumulátor-rendszernek köszönhetően hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik. A beépített fűtéssel rendelkező modern lítium-ion akkumulátor a környezeti hőmérséklettől függetlenül lehetővé teszi a töltést és egy átlagos munkanapra elegendő energiát biztosít.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

Csökkentett karbantartási és szervizköltségek

 • A Wacker Neuson elektromos építőipari gépei könnyen szervizelhetők és nagy teljesítménnyel rendelkeznek. A szervizköltségek a minimumra csökkennek. Az akkumulátor nem igényel karbantartást. Ugyanígy, a hagyományos gépeknél megszokott karbantartási munkálatok, mint a motorolajcsere vagy szűrőcsere és az ezekhez kapcsolódó szervizanyagköltségek is megszűnnek.
Bontási munka hidraulikus kalapáccsal az EZ17e-n beltéren

Nincs emisszió, jelentősen kisebb zaj

 • A kezelő nincs kitéve kipufogógáz-emmissziónak, és jelentősen kisebb zajszennyezésnek van kitéve. A forgó-kotró ezáltal ideális az árkokban, alagutakban és beltérben történő használatra. A kezelő és környezete számára a munka kellemesebb és egészségesebb, mint a belső égésű motorral szerelt berendezések esetében.
Az akkumulátor töltési kapacitása a 7"-os kijelzőn látható

Intuitív kezelési koncepció

 • Az intuitív kezelési koncepció lehetővé teszi a forgó-kotrógép egyszerű és teljes körű vezérlését. A gépet joystickkal, kijelzővel, Jog-Dial-el és billentyűzettel lehet kezelni. Ezáltal gyorsan és egyszerűen tárolhatók a szerelékek és a kiegészítővezérlőkörök olajmennyiségei.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

100% Zero Tail

 • A kevesebb néha határozottan több, különösen, ha szűk helyekről van szó. . A kotrógépnek nincs hátsó túlnyúlása, így tökéletesen alkalmas közvetlenül a falakon és határoló területeken történő munkavégzésre.

További funkciók

Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

2 menetelési sebesség

 • A kotrógép alapfelszereltségként egy második menetfokozattal van felszerelve. Ez lehetővé teszi számára, hogy gyorsan változtassa a pozícióját az építkezésen, és értékes időt takaríthat meg.
Töltés az EZ17e aljzatánál

Rugalmas energiaellátás

 • Az EZ17e intelligens töltésvezérlő rendszerrel rendelkezik. A koncepció: a rugalmas energiaellátás. A forgó-kotró akkumulátoros módban vagy hálózati csatlakozással egyaránt működtethető. Utóbbi üzemmódban egyidejűleg az akkumulátor is töltődik. Háztartási aljzat vagy erősáramú csatlakozó gyorstöltéshez? Mindkettő lehetséges.
Belső felújítások az EZ17e-vel

LED munkafényszóró

 • A munkaterület optimális kivilágítása biztonságot és nagyobb kihasználtságot biztosít a gépnek éjszaka vagy rossz fényviszonyok között is. A LED-technológia a világítótestek hosszú élettartama miatt is kitűnik.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

Könnyen leszerelhető Canopy

 • A Canopy könnyű leszerelhetősége lehetővé teszi az optimális karbantartási hozzáférést. Még az építkezésen is gyorsan leküzdhetők az alacsony belmagasságok a biztonságos üzemeltetés érdekében történő szétszereléssel és összeszereléssel.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

Akár 4 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • A forgó-kotrót az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően különböző szerelékekkel lehet felszerelni. Pillanatok alatt több alkalmazási lehetőség áll rendelkezésre, és növekszik a forgó-kotró kihasználtsága.
Bontási munka hidraulikus kalapáccsal az EZ17e-n beltéren

Erőteljes meghajtás LUDV-val

 • A gyors munkaciklusok és a rugalmasabb műveletek a nagy teljesítményű hajtásnak és a Load Sensing hidraulikarendszernek (LUDV) köszönhetően lehetővé teszik a kotrógép kényelmes, fáradtságmentes irányítását. A mozgatandó terheléstől függetlenül a joystick vezérlőmozgása ugyanaz marad. A megnövekedett üzemeltetési kényelem mellett ez a teljesítmény növekedését eredményezi a fogyasztás egyidejű csökkenése mellett.
Zero Tail lánctalpas kotrógép EZ17e

Hidraulikus teleszkópos futómű tolólaphosszabbítóval

 • A hidraulikus teleszkópos futómű maximális külső szélességgel 1300 mm} {51,2 in} biztosítja a stabilitást. Pillanatok alatt behúzható {990 mm szélességűre. Az összecsukható tolólaphosszabbítóval együtt lehetővé teszi a munkaterülethez való egyéni alkalmazkodást. A folyamat során a kiszélesítő elemek mindig az egységhez kapcsolódnak, így nem vesznek el.
Az akkumulátor töltési kapacitása a 7"-os kijelzőn látható

Nagy, 7 collos, teljesen grafikus kijelző

 • Minden fontos információ, például az akkumulátor töltöttségi szintje, jól látható a 7 collos, teljesen grafikus kijelzőn. Újdonság az is, hogy a gyorscsatlakozó a kijelzőn és már nem a tolólapemelőn keresztül kezelhető.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező