EZ50

EZ50 és DW40 működés közben egy építkezésen

Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50: A kompakt és erős Zero Tail mini kotrógép

Teljes erővel előre: Az EZ50 mini kotrógépet a megszokott nagy emelő- és ásóerő, valamint a gyors munkaciklusok jellemzik. A legújabb technológiáknak köszönhetően sikerült többek között csökkenteni a mini kotrógépek károsanyag-kibocsátását, ezzel egyidejűleg pedig növelni a hatékonyságot. Az EZ50 nagy teljesítményű motorja például megfelel 5-ös károsanyagkibocsátási szabványnak. A kotrógép a felhasználóbarátság szempontjából is meggyőző. A munka az intuitív kezelési koncepciónak és a munkaterület tökéletes átláthatóságának köszönhetően egyszerű. Az EZ50 egyben Zero Tail kotrógép is, ezért különösen alkalmas a szűk helyeken történő munkavégzésre.

Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Rugalmas dugattyúrúd védelem

 • A hengerek és a dugattyúrudak a műanyag síneknek köszönhetően védve vannak a sérülésektől, ami meghosszabbítja az élettartamukat és költségmegtakarítást eredményez. Rugalmas anyaguknak köszönhetően ütközés után visszanyerik eredeti alakjukat. A megjelenés és a tulajdonságok teljes mértékben megmaradnak.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

3-pontos kinematika

 • A 3 pontos kinematikával a hagyományos kanálcsatlakozás új szintre lépett. A „3 csavaros kialakítással” 200 fokra növelhető a kanál forgási szöge - ez 10%-kal több, mint a hagyományos kanálcsatlakozás. Ez növeli a függőleges behatolási mélységet és az ásóerőt. A kotrógépet nem kell gyakran mozgatni, így a hatékonyság jelentősen megnő.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Active Working Signal AWS

 • A motorburkolaton keresztben futó piros LED-csík világít, amint a vezérlőkar konzolját lenyomja. Ez jelzi a járókelőknek, hogy a kotrógép üzemkész, és bármikor megmozdulhat.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Load Sensing Flow Sharing

 • A terhelésérzékelő áramlásmegosztás lehetővé teszi a kotrógép pontos és hatékony vezérlését. A gép igazodik a terheléshez, a kezelő pedig ugyanolyan mozdulatokkal használja a botkormányt.
 • A hidraulika hatékonyabban működik, így energiát, végső soron pedig költségeket takarít meg. Ugyanakkor a felhasználó számára is könnyebb a kezelés.
 • A terhelésérékelő rendszerek segítenek a térfogatáramigényeknek megfelelő szabályozásában. Minél kevesebb teljesítményt használ, annál kevesebb az üzemanyag-fogyasztás.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Zero Tail

 • Ha szűk a hely: Biztonságos fordulók a legszűkebb helyiségekben vagy közvetlenül a falnál – a Zero Tail kotrógéppel ez nem probléma.
 • Garantált a szűk helyeken történő optimális munkavégzés, a nagyfokú mobilitás és az időmegtakarítás.

További funkciók

Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Nagy, ergonomikus komfortfülke

 • Az ergonomikusan optimalizált, kényelmes fülke kiváló panorámakilátást, sok helyet a lábnak és a fejnek és nagy beszállási teret kínál. Ez garantálja a magas szintű biztonságot és rugalmasságot a munkahelyen, az üzemeltető egyéni igényeihez igazodva.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Kihangosító

 • Nagyobb biztonság és termelékenység a rádióba épített Bluetooth kihangosító telefonrendszerrel.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

10 nagy rögzítőszem

 • A futóművázon 6, a felső kocsin pedig további 4 nagy rögzítőszem biztosítja a könnyű és gyors rögzítést, ezáltal pedig a gép biztonságos szállítását.
 • A szemek tökéletesen vannak elhelyezve a gép biztonságos rögzítéséhez, és nagyméretű horgokhoz is jól illeszkednek.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

7” kijelző tolatókamerával

 • A multifunkciós 7 hüvelykes kijelző tökéletes áttekintést nyújt a gép összes funkciójáról, és megjeleníti a megfelelő kameraképeket. A kotrógép tolatókamerája biztonságos tolatást biztosít. Elfordítva pedig jobb rálátást biztosít a gépre.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

USB-csatlakozás

 • A rádióval kapcsolatban lehetőség van mobiltelefon töltésére.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Innovatív elülső szélvédőrendszer

 • Az elülső szélvédők az építkezésen uralkodó bármilyen körülményhez igazíthatók. Zárt állapotban víz- és szélálló. A felső első szélvédő a fülketető alá tolható. Az alsó szélvédő fröccsenés elleni védelemként szolgál. Az alsó szélvédő a felső fölé csúszik; ideális a munkatársakkal való kommunikációra. Igény esetén mindkét ablaküveg a fülke teteje alá tolható és ott tárolható.
 • A kettéosztott elülső szélvédő minden időjárásnál lehetővé teszi az optimális fülkeszellőzést. Ezenkívül megkönnyíti a kommunikációt a vezetővel. Az ablaküveg külön végzett kivétele és tárolása már a múlté.
 • Jelentősen kisebb a sérülés vagy a károsodás kockázata; jobb kezelhetőség
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Az A oszlopba integrált ablaktörlőmotor

 • A felülről lefelé történő törlés jobb tisztítást biztosít, a motor és a kábelek új elhelyezése az A-oszlopban pedig nem akadályozza a kilátást.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

AUX-tehermentesítés

 • A funkció aktiválásakor az AUX I / AUX II kiegészítő vezérlőkörök egy szelepen keresztül nyomásmentessé válnak. Ez megkönnyíti a hidraulikus munkaszerelékek csatlakoztatását. A szerszámok a nyomáscsökkentés révén járó motornál is összekapcsolhatók.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Számos szerelék

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően számos szerelékkel lehet felszerelni a kotrógépeinket. Így pillanatok alatt megnöveli az alkalmazási lehetőségeket és ezáltal a gép kihasználtságát.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Hidraulikus hüvelykujj

 • Az opcionális hidraulikus hüvelykujj a hagyományos kanalas alkalmazás mellett markoló funkciót is kínál, és így kibővíti az alkalmazási területeket.
 • Ezzel a kiegészítő funkcióval az anyag könnyen elszállítható.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Akár 5 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően a kotrógép számos munkaszerelékkel felszerelhető. Ennek révén a felhasználási lehetőségek száma, ezáltal pedig a kotrógép kihasználtsága pillanatok alatt megnő.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Tömlőátvezetés a forgó konzolon keresztül

 • A forgó konzolon keresztül történő optimális tömlővezetés a legjobb védelmet nyújtja a tömlők számára a külső behatások ellen, és így meghosszabbítja az élettartamot. A látómező így nincs korlátozva, a tömlők kopása pedig jelentősen csökken.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

LED-es munkatérlámpa

 • A hosszú élettartamú LED-es munkatérlámpák biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé a sötétben a teljes megvilágítás révén. A munkaterület optimális megvilágítása még éjszakai látási viszonyok között is biztosítja a gép nagyobb kihasználtságát. Az alvázon lévő fényszórók biztosítják a munkaterület jó megvilágítását, még akkor is, ha a gép el van forgatva.
 • Legjobb megvilágítás és hosszú élettartam a LED technológiának köszönhetően.
ET42 kötőszemek

Kívül vezetett görgők

 • Különösen nehéz terhek emelése esetén a kívülről vezetett görgők és az optimalizált súlyelosztás nagyobb oldalirányú stabilitást biztosítanak a kotrógépeknek.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Hidraulikusan forgatható tolólap

 • A forgólap egyenesen vagy 25°-ig balra és jobbra forgatható. Ez azt jelenti, hogy az egyik haladási irányban hosszabb ideig tartó visszatöltés esetén ritkábban kell visszaállítani. Úszó helyzetben a tolólap automatikusan követi a talaj kontúrját, nincs szükség a vezető általi beállításra.
 • Fokozatmentesen fordítható tolólap úszóállással a nagyobb rugalmasság és hatékonyság érdekében.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

A kipufogórendszer új pozíciója

 • A forró kipufogógázok felfelé távoznak, így elkerülhető a személyek vagy tárgyak esetleges sérülése. Ez különösen a kert- és tájépítés terén (pl. árok- és csatornaépítéskor) jelent nagy előnyt. Ezenkívül jelentősen csökken a por talajon történő felverődése is.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

V. szakasz szerinti kibocsátás

 • Az európai kibocsátási irányelv végrehajtása érdekében a legkorszerűbb motortechnológiákat építjük be kipufogógáz-utókezelő rendszerekkel együtt. A részecskeszűrő regenerálása szükség esetén automatikusan, normál üzemmódban történik. Ezért nincs szükség állóhelyzeti regenerálásra, és a munkaciklus sem szakad meg. A stabilabb hűtőfolyadék-hőmérséklet növeli a dízelmotor élettartamát, a hőkezelésnek köszönhetően pedig a fülkefűtés hatékonyságát is.
 • Új technológia a hatékonyság növelésére és a kipufogógáz-kibocsátás csökkentésére - a káros dízel-részecskék, a szénhidrogének és a szén-monoxid kibocsátása csökken. A szűrő nem igényel adalékanyagokat, ezért nincsen szükség égőre vagy további áramforrásokra és a vezetőnek nem kell kézzel beavatkoznia.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Lánctalpas Zero Tail kotrógép EZ50

Magas szintű utastérkomfort rendkívül jó ergonómiával és klímateljesítménnyel

 • „Az intuitív vezérlési koncepció lehetővé teszi a forgó-kotrógép egyszerű és teljes körű vezérlését. A botkormány, a 3,5 hüvelykes kijelző, a Jog Dial és a billentyűzet segítségével kezelhető a gép, tárolhatók a felépítmények, vezérelhetőek a kiegészítő vezérlőkörök vagy beállítható az olajmennyiség. Az optimálisan elhelyezett kiáramló fúvókák kellemes hőmérsékletet biztosítanak a fülkében, és fáradtságmentes munkavégzést tesznek lehetővé. A légkondicionáló rendszer akár 16 Celsius-fokig történő lehűtést is lehetővé tesz (38 fokos külső hőmérséklet mellett), mégpedig az ISO szabványban meghatározott idő felénél rövidebb idő alatt.”
Auto-Stop kotrógép

Auto Stop

 • A felesleges gázolajfogyasztás elkerülése vagy a gép fogyasztásának csökkentése érdekében a vezető aktiválhatja az Auto-Stop funkciót. Ez az üzemanyag-fogyasztás csökkenését eredményezi és védi a környezetet is. Ezenkívül elkerülhetőek a felesleges üzemórák, ezáltal pedig a szervizköltségek, ennek eredményeként pedig nő a gép eladási értéke.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező