VP sorozat

Előrehaladó lapvibrátorok VP

Előrehaladó lapvibrátorok VP: Kompakt mindenes minden építkezéshez

A VP sorozat lapvibrátorai különösen kompakt gépek, amelyek ideálisak aszfalt és könnyű, kevert talajok tömörítésére, valamint térkövek tömörítésére. Tipikus alkalmazási területei a kertészet, a tájépítés és az útépítés. A speciálisan kialakított alaplemeznek köszönhetően könnyen manőverezhetők, és így könnyedén vezethetők a kövek és csatornafedelek körül, valamint a járdaszegélyek, ereszcsatornák és épületek mentén. A kerékkészlet (tartozék) segítségével könnyedén, különösebb erőfeszítés nélkül mozgathatók az építkezésen a kívánt felhasználási helyre.

Illusztráció Wacker Neuson korlátlan működési idő

Alacsony karbantartás igényű kialakítás az alacsony TCO-ért

  • Az ékszíjat robusztus ház védi a sérülésektől, és könnyen után feszíthető. Ez csökkenti a kopást, megtakarítja a pótalkatrészek költségeit és hosszú élettartamot biztosít.
  • A 13 kN-os egységektől fölfelé a gépek hengergörgős csapággyal vannak felszerelve. Ez robusztusabb és hosszabb élettartamot biztosít, mint a golyóscsapágy.

További funkciók

Illusztráció: alacsony kéz-kar rezgések (HAV)

Alacsony HAV [kéz-kar rezgésérték]

  • Az alacsony kéz-kar rezgésértékek (< 5 m/s²) kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé.
  • A gép csak kis mértékben járul hozzá a kezelő napi rezgés-terheléséhez. Teljes 8 órán keresztül dolgozhat a készülékkel.
  • A gép kihasználtsága is, és az alkalmazottak termelékenysége is nő.
Egyirányú vibrációs lemez

Vezetőkengyel

  • A vezetőkengyel hajlított alakú és előre elfordítható. Ez azt jelenti, hogy oldalirányú vezetéskor fogantyúnak használható, és nagyfokú stabilitást nyújt. Ez ideális aszfalt tömörítéséhez, pl. járdaszegélyek mentén.
  • A vezetőkengyel a felső rész felé keskenyedik. Ez javítja a készülék vezethetőségét a falak mentén, mivel a kengyel nem súrolja a falat.
  • Hajlított formájának köszönhetően az előre fordítható vezetőkengyel nagyon kompakt szállítási és tárolási méreteket ad ki.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező