DPU130r

Távvezérelt lapvibrátor DPU130r

Távvezérelt lapvibrátor DPU130r: Különleges tömörítési erő − gazdaságosan használva

A DPU130r a piacon lévő legerősebb lapvibrátor. 130 kN centrifugális erővel és 120 cm munkaszélességgel zökkenőmentesen eléri a 7-t-henger termelékenységét −, de az alacsony beszerzési és üzemeltetési költségeinek köszönhetően jelentősen gazdaságosabb. A Wacker Neuson ezt a távvezérelt lapvibrátort gyakorlatias és alkalmazásközpontú használatra tervezte. Újszerű koncepciójáért azonnal két innovációs díjjal tüntették ki.

Távirányítható vibrációs lemez DPU130r működés közben

A legerősebb tömörítő erő a piacon:

 • A DPU130r a piacon kapható legnagyobb tömörítő erejű lapvibrátor. Nagyon magas, kiszórt rétegek feldolgozására képes, ami megtakarítja az átmeneteket. Ez lehetővé teszi nagy területek rövid idő alatti tömörítését.
Illusztráció gazdasági hatékonyság

Gazdaságos alternatíva a hengerhez képest

 • A DPU130r magasabb tömörítő teljesítményt ér el óránként mint egy 5-tonnás henger, és ezért a bérköltségek szempontjából sokkal gazdaságosabb. A hengerek nagyobb előre haladó sebességét a lapvibrátorok nagyobb tömörítő hatékonysága kiegyenlíti, mivel ezzel a szükséges menetek száma is alacsonyabb.
 • A DPU130r beszerzési, üzemeltetési és fenntartási költségei lényegesen alacsonyabbak, mint a középnehéz hengeré. Ezt tekintetbe véve a DPU130r értelmes gazdasági alternatíva akár a 7,5 tonnás hengerekkel szemben is, amelyek valamivel jobb tömörítő teljesítményt érnek el óránként.
Illusztráció távirányítós vibrációs lemez DPU130r görbe fordulása

Fokozatmentes, pontos vezérlés

 • A teljesen hidraulikus, fokozatmentesen állítható gerjesztő beállításának köszönhetően a készülék nagyon pontosan szabályozható. Az irányváltások egyidejű előrehaladással lehetségesek, ami tiszta kanyarodást és nagy terület-teljesítményt eredményez.
A távirányítók infravörös távirányítója vibrációs lemezek DPU80r, DPU110r, csatlakozókészlet, DPU130r

Infravörös távirányító bevált biztonsági funkciókkal

 • A közelségérzékelő kikapcsolja a készüléket, amint a készülék és a kezelő közötti 2 méteres biztonsági távolság lecsökken.
 • Ha megszakad a szemkontaktus a készülék és a kezelő között, a készülék azonnal megáll. Ez megakadályozza, hogy a gép ellenőrizetlenül haladjon tovább.
 • A készülék távirányíthatóságának köszönhetően a kezelő zaj, por és kipufogógáz-kibocsátás nélkül dolgozhat. A pályaépítés során a veszélyes zónától távoli, biztonságos pozíciót foglalhat el. Ez biztonságos, egészséges és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.

További funkciók

A DPU103r vibrációs lemez osztott alaplapja

Osztott alaplap

 • Az osztott alaplap lehetővé teszi a gép könnyű és pontos irányítását. A kanyarodás, a fordulás és a forgatás nem bonyolult. Ez megkönnyíti és felgyorsítja a munkát, még a zegzugos területeken is.
Távvezérelt lapvibrátor DPU130r

Robusztus és hosszú élettartamú

 • A lapvibrátor rendkívül robusztus, kiskopású anyagokból készül. Ezzel hosszú élettartamot ér el. Az alaplap például gömbgrafitos öntöttvasból (GJS700) készül.
 • A lapvibrátor hosszú használat után is magas újraértékesítési értékkel rendelkezik. A beruházás a gépbe ezért nagyon gazdaságos.
Kétrészes, forgatható motorháztető távirányítós vibrációs lemez DPU130r stúdiókép

Jó karbantartó hozzáférés a kétrészes, elfordítható motorháztetőnek köszönhetően

 • A gép védőburkolata két részből áll. Ez megkönnyíti a kinyitást, és szerszám nélkül bőséges hozzáférést biztosít minden fontos karbantartó ponthoz.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező