AS50/AS60e

Elektromos döngölők AS50e/AS60e

Elektromos döngölők AS50e/AS60e: Kibocsátásmentesen végezzen el minden klasszikus döngölési munkát

Az akkumulátoros döngölővel a kezelő teljesen kibocsátásmentesen dolgozik. Az akkumulátoros döngölő nemcsak az árkokban és a belvárosokban végzett talajtömörítésben jelent előnyt, hanem tehermentesíti a kezelőt és a környezetet is minden építkezésen. Egyetlen akkumulátortöltés elegendő egy átlagos munkanap összes munkájához. Az akkumulátor szerszám nélkül, néhány mozdulattal cserélhető, és a Wacker Neuson számos más építőipari berendezéséhez is használható.

Illusztráció gazdasági hatékonyság

Alacsony energiaköltségek

 • Mivel a villamos energia sokkal olcsóbb mint a hajtóanyag, az üzemeltetési költségek nagyon alacsonyak. Ez a készülék teljes élettartama alatt nagymértékű megtakarítást eredményez.
Illusztráció ökológia nulla kibocsátás

Nincs kipufogógáz emisszió

 • A kezelő nincs kitéve semmilyen kipufogógáz-kibocsátásnak. A készülék ezért korlátozások nélkül használható árkokban, alagutakban és belterekben. A kezelő számára a munka kellemesebb és egészségesebb, mint a hajtóanyaggal üzemelő berendezésekkel.
 • A készülékek emisszió-mentessége megnyitja az alkalmazás lehetőségeit a különlegesen környezetbarát követelményeket támasztó területeken.
Elektromos döngölők AS50e/AS60e

Karbantartás-mentes elektromotor

 • A belsőégésű motoroknál szükséges karbantartó munkák teljesen elmaradnak. Nem okoz gondot például a porlasztó szennyeződése vagy a rossz minőségű olaj. Ez jelentősen csökkenti a karbantartó ráfordításokat és költségeket a gép élettartama alatt.
Az akkumulátoros gépek egy gombnyomással indulnak el

Indítás gombnyomásra

 • Az akkumulátort egy gombnyomással könnyen és megbízhatóan tudja indítani, még alacsony hőmérsékleten vagy nagy tengerszint feletti magasságban is.
 • Az indítás gombnyomással sokkal kényelmesebb, mint az indítás a berántó-kötéllel.
Lítium-ion akkumulátor BP1000 stúdió kép hátoldalán

Egy akkumulátor az összes készülékhez

 • Az akkumulátor a Wacker Neuson valamennyi akkumulátorral üzemeltetett építőipari berendezéséhez használható. Ily módon csökkenthetők a további készülékek beszerzésével kapcsolatos költségek.

További funkciók

Elektromos döngölők AS50e/AS60e

Az akkumulátort le lehet venni

 • Az akkumulátort néhány egyszerű fogással, szerszám nélkül ki tudja venni, és behelyezni egy másik készülékbe. Ez megkönnyíti, hogy egyetlen akkut több készülékhez is tudjanak használni az építkezésen.
 • A kisült akkut az építkezésen nagyon egyszerűen és gyorsan ki lehet cserélni egy feltöltöttre.
Lítium-ion akkumulátor BP1000 stúdió kép hátoldalán

Hosszú működési idő egy akkumulátor töltéssel

 • Egy akkumulátor töltés általában elegendő egy teljes munkanap tipikus feladataihoz. Ez azt jelenti, hogy az újratöltéssel nem kell megszakítani a munkafolyamatot, és nincs szükség csere-akkumulátorra.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező