803

Hagyományos lánctalpas kotrógép 803

Hagyományos lánctalpas kotrógép 803: A legkisebb, amely emisszió-mentes is

A 803 a Wacker Neuson legkisebb forgó-kotrója – de az erőt illetően abszolút semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Lenyűgöz a keskeny, mindössze 700 mm szélességével. Így tökéletesen befér a beltéri ajtókon, és a gumi lánctalpaival megkíméli a padlóburkolatot. Különleges hangsúlyt fektettünk a hidraulikateljesítményre. Az olyan szerelékek, mint az összehangolt Wacker Neuson hidraulikus kalapács, gond nélkül üzemeltethetők a szériafelszereltség részét képező kiegészítő hidraulikával. Az opcionális elektro-hidraulikus aggregátum (HPU) a mini kotrógépet az emisszió-érzékeny területek ideális munkaeszközévé teszi, és ugyanolyan teljesítményt nyújt elektromos és így emisszió-mentes üzemeltetés esetén is.

További funkciók

Kompakt méretek

Kompakt méretek

  • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
  • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.
Hagyományos lánctalpas kotrógép 803

Felverődés elleni védelem

  • Biztonságos munkavégzés az optimális szilánkvédelemnek köszönhetően, különösen kalapácsos munkavégzés esetén.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező