Üdvözöljük a Wacker Neuson-nál!

Ügyfeleink számára világszerte építőipari gépek és berendezések, pótalkatrészek valamint szolgáltatások széles választékát kínáljuk. Vállalatunk 1848-as megalakulása óta a Wacker Neuson márka a megbízhatóságot és az innovációt jelképezi. Saját értékesítési és szolgáltató vállalatainkkal, nemzetközi gyártóhelyeinkkel és számos kereskedőpartnerünkkel világszerte jelen vagyunk, így mindig közel vagyunk ügyfeleinkhez. Ennek köszönhetően a Wacker Neuson innovatív megoldásait keresik az építőipari, a kert- és tájépítő vállalatok, a lakóközösségek és ipari megrendelők egyaránt.

Mit jelent a „Wacker Neuson – all it takes!”?

Szlogenünk, az „all it takes!” egyszerre jelenti az építkezés szinte minden munkafázisát átfogó portfoliót, a megbízható megoldásokat és mindent, ami a munka sikeres elvégzéséhez szükséges. Bármit is szeretne elérni - a Wacker Neusonnal sikeres lehet.

Izgalmas ügyféltörténeteket talál a Youtube-csatornánkon.

Wacker Neuson Sisak

Egy erős csoport része

A Wacker Neuson márka mögött a Wacker Neuson Group, egy nemzetközi vállalatcsoport áll. A Wacker Neuson mellett a Wacker Neuson csoporthoz tartoznak a Kramer és a Weidemann márkák is.

Tudjon meg többet ​​​​​​​

Továbbolvasás
A Wacker Neuson munkatársa mosolyogva és összefont karral áll egy Wacker Neuson kerekes dömper előtt.

Értékeink

Egy családi vállalkozás kultúráját éljük. A közös értékek képezik munkánk alapját: 

  • Kompetencia
  • Lelkesedés
  • Vállalkozói szellem
  • Agilitás

Tudjon meg többet 

Továbbolvasás
Wacker Neuson innovációs koncepció-építőipari gép egy fal lerombolása közben.

Innovációk

Vállalati stratégiánk részeként folyamatosan fejlesztjük az innovációkat, hogy előremutató megoldásokat kínálhassunk ügyfeleinknek. 

Tudjon meg többet ​​​​​​​

Továbbolvasás

További témák