Elektromos építőipari gépek: Nulla kibocsátású megoldásaink

Számos építkezésen érdemes elektromos építőipari gépeket és építőipari berendezéseket használni. Például, ha egy belvárosi környezetben dolgozik. A Wacker Neuson megkönnyíti az elektromos gépekre való átállást: Nulla kibocsátású portfóliónk az akkumulátoros döngölőktől az elektromos homlokrakodókig terjed. Ez azt jelenti, hogy már ma lehetővé tesszük a teljesen kibocsátásmentes építkezést - anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a teljesítményben! Győződjön meg nulla kibocsátású ajánlatunkról.

A Wacker Neuson ügyfele mosolyogva és összefont karral áll egy Wacker Neuson kerekes dömper előtt.

Kölcsönzők

Kölcsönözhet is tőlünképítőipari berendezéseket és gépeket. Akár egy adott projektre, vagy ha tesztelni szeretné, hogy megéri-e Önnek a vásárlás. Az Ön közelében biztosan talál egy Wacker Neuson kölcsönzőt.

Kölcsönző keresése

Teljesen zero emission ökoszisztémát kínálunk Önnek

A Wacker Neuson az akkumulátoros építőipari berendezések terén úttörőként 2013 óta folyamatosan bővíti portfólióját, és nem áll meg az építőipari berendezések és gépek fejlesztésénél. A Wacker Neuson zéró emissziós kínálatával a teljes ökoszisztéma kiszolgálásán dolgozik az Ön számára: a töltőinfrastruktúrától kezdve a szolgáltatásokon, a finanszírozási megoldásokon és a különböző használati modelleken át egészen az akkumulátorok életciklusának értékeléséig.

Letöltések

Vonalas lap 6–15 tonnás kompakt és gumikerekes forgó-kotrók