A Wacker Neuson gépek és készülékek egyszerű kezelése

Oktatóvideó-sorozatunkban részletesen elmagyarázzuk gépeink működését. Többek között olyan kérdésekre adunk választ, mint „Melyik beállítások felelnek meg az igényeimnek?”, „Melyik kapcsolónak milyen funkciója van?” és „Mire kell figyelnie a kezelőnek a biztonság szempontjából?”.

Itt tájékoztató videókat talál a következő Wacker Neuson gépek működéséről:

A Wacker Neuson építőipari gépek egyszerű működése elengedhetetlen az építési projektek zökkenőmentes lebonyolításához. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gépeink ne csak nagy teljesítményűek, hanem könnyen és intuitívan kezelhetők is legyenek.

Az innovatív technológiáknak köszönhetően a gépkezelők gyorsan megtanulhatják, hogyan kell hatékonyan használni a Wacker Neuson gépeit. Gépeinket úgy terveztük, hogy még a hosszú munkaidő során is kényelmes legyen a használatuk. Az ergonomikusan kialakított ülések és kezelőszervek például csökkentik a kezelő fáradtságát, és lehetővé teszik, hogy teljes mértékben a feladataira koncentrálhasson.
 

A videóban szereplő információk nem véglegesek és nem teljeskörűek, csak az alapvető kezelési funkciók rövid kivonatát mutatják be. Nem helyettesítik a kezelési útmutatót, valamint a biztonsági és veszélyességi információkat. Ezért mindig olvassa el és tartsa be a mellékelt gépdokumentációt, és tartsa be a helyileg érvényes előírásokat.