IEC sorozat

Belső vibrátorok IEC

Belső vibrátorok IEC: Praktikus és rugalmas

A Wacker Neuson IEC sorozatú nagyfrekvenciás belső vibrátorai integrált átalakítóval rendelkeznek, és így két készüléket kínálnak egyben. A belső vibrátorokat ezért nagyfokú rugalmasság és könnyű kezelhetőség jellemzi. A ház ergonómiája és az ár-teljesítmény arány is magáért beszél.

Illusztráció Wacker Neuson fordulatszám-stabil motorok

Állandó fordulatszámú és erőteljes villanymotor

  • A folyamatosan nagy fordulatszámnak köszönhetően ez a nagyfrekvenciás belső vibrátor megbízható tömörítési teljesítményt ér el, és így magas eredményminőséget és hatékonyságot biztosít.
  • A motorokat a Wacker Neuson fejlesztette ki, és a vállalat saját németországi gyártóüzemében tekercselik és gyártják. Ez biztosítja a motorok egyenletesen magas teljesítményét és minőségét.
Illusztráció Wacker Neuson konverter

Kapcsolóház beépített frekvenciaváltóval

  • A beépített frekvenciaváltónak köszönhetően nincs szükség további készülékre. A kezelő egy kompakt egységgel dolgozik, és így megtakarítja az építkezésen a szállítással járó energiát.

További funkciók

Belső vibrátor feje

Vibrációs palack keményített első harmaddal

  • A vibrációs palack az első harmadban keményített. Ez csökkenti a palack kopását. Ez karbantartási költségeket takarít meg.
Belső vibrátorok IEC

PRCD (hibaáram-megszakító) a házfedélben

  • A PRCD ("FI") megszakító ellenőrzi az összes további alkatrészt. Ez biztonságos védelmet nyújt a kezelő és a berendezés számára abban az esetben, ha az áramforrásra, pl. az elválasztó transzformátorra vonatkozó biztonsági előírásokat nem tartották be.
Belső vibrátorok IEC

Made in Germany

  • A magas minőségi színvonal, a nagy teljesítmény és a tartósság garantált, mivel a készüléket Németországban fejlesztették ki és gyártják.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező