RD7

Gyalogkíséretű henger RD7

Gyalogkíséretű henger RD7: Könnyedén a tökéletes munkaeredményhez

Az RD7 kézi vezérlésű dupla vibrációs henger kiváló teljesítményt nyújt mind a talaj, mind az aszfalt tömörítésében - az optimálisan hangolt frekvenciának és a két vibrációs szintnek köszönhetően. A henger lenyűgöz az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel, például a közvetlenül a vonórúdra szerelt motorfordulatszám-beállítással. Az összes szervizponthoz való könnyű, szerszám nélküli hozzáférés szintén egyszerű és gazdaságos megoldássá teszi az RD7-et bármely építkezésen.

Mögöttes görgős RD7 kezelőszervek a vezető vonórúdon

Minden kezelőszerv közvetlenül a vezetőfogantyún található

 • A kezelő a kezelőállásából bármikor átfogóan irányíthatja a gépet, és nem kell a gép körül járkálnia. Ez nagyobb biztonságot és kényelmet jelent.
Mögöttes görgős RD7 motorfordulatszám állítás közvetlenül a vonórúdon

A motor fordulatszámának beállítása három állással (kikapcsolva, üresjárat, teljes gázzal) közvetlenül a vonórúdra szerelve

 • A gép indításához és leállításához a kezelőnek nem kell elhagynia a helyét, minden kezelőszervhez közvetlen hozzáférése van. A gázkar három pozícióban van rögzítve, ami nagyon egyszerűvé teszi a kezelést, és nem igényel különösebb tapasztalatot.
A mögöttes görgő RD7 láthatósági töltési szintjei hidraulikaolaj és víz

Jó láthatóság a töltöttségi szintekre vonatkozóan

 • A hidraulikaolaj szintje bármikor leolvasható a nézőablakon keresztül. Az újratöltés az acélkeret szétszerelése nélkül lehetséges. A víztartály az enyhén átlátszó tartály anyagának köszönhetően bármikor ellenőrizhető kívülről.
Sétáló görgős RD7 ergonomikusan kialakított fogantyú

Ergonomikus fogantyú és hajtókar süllyesztett markolattal

 • A vezetőkar és a vezetőfogantyú ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a gép kényelmes vezetését.
A mögöttes görgő RD7 rezgésszint beállítása

Két vibrációs szint a különböző felületekhez

 • Az optimális tömörítési eredmény elérése érdekében mind az aszfalton, mind a talajon a vibráció két lépésben választható ki: Magas frekvencia a talaj tömörítéséhez és alacsony frekvencia az aszfalt tömörítéséhez. A különböző rezgésszintek a gerjesztő sebességének változtatásával érhetők el.

További funkciók

A mögöttes görgős RD7 konstrukció aszfalttömörítést használ

A hosszú vonórúd megkönnyíti a kormányzást és a fordulást

 • A vonórúd hossza úgy van megválasztva, hogy optimális emelőerőt biztosítson. Ez különösen megkönnyíti a fordulást és a manőverezést.
Gyalogkíséretű henger RD7

Wasserfüllstand leicht erkennbar

 • Durch das transparente Tankmaterial ist der Füllstand jederzeit gut sichtbar. Der Bediener erkennt schnell, ob die Menge für den nächsten Arbeitsgang ausreicht. Arbeitsschritte sind dadurch gut planbar und können ohne Unterbrechung abgeschlossen werden.
Illusztráció: Alacsony kéz-kar rezgések (HAV) 2,5 m/s2 alatt

Rezgéscsillapított vonórúd a piacon elérhető legalacsonyabb HAV értékkel (< 2,5 m/s²)

 • A 2,5 m/s² küszöbérték alatti HAV-értékeknek köszönhetően a kivitelezőnek nincs dokumentálási kötelezettsége. Az alacsony HAV-értékek és a kezelőszervek ergonomikus kialakítása kellemes és kényelmes munkavégzést biztosít a kezelő számára.
Mögöttes görgős RD7 stúdió kép nyitott gépkialakítás

Könnyen hozzáférhető, robusztus hidraulika

 • A hidraulika különösen robusztus. A kábelek áttekinthető vezetése és a nyitott gép kialakítása megkönnyíti a tisztítást.
Illusztráció gazdasági hatékonyság

A védőtető szerszám nélkül összecsukható

 • A robusztus műanyagból készült motorháztető szerszám nélkül nyitható, és tágas hozzáférést biztosít minden karbantartási ponthoz. Ez időt takarít meg a karbantartás során.
Sétáló görgős RD7 stúdió kép hátulról

Nagy oldalsó szabad tér, csak kis oldalsó túlnyúlással és a gép felfelé elvékonyodó kialakításával

 • A kis oldalsó túlnyúlás (oldalanként 30 mm) lehetővé teszi, hogy nagyon közel dolgozzon a falak mellett. A felfelé elvékonyodó kialakításnak köszönhetően a felső tömegnek is elegendő távolsága van a faltól, ami megakadályozza a sérüléseket.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező