AS30e

Elektromos döngölő AS30e

Elektromos döngölő AS30e: A csőkanyarulatok emisszió-mentes specialistája

A kezelő az AS30e akkumulátoros döngölővel teljes mértékben elkerülheti a károsanyag-kibocsátást. A többi hagyományos alkalmazási területek mellett kifejezetten alkalmas a csőkanyarulatok és a nagyon keskeny árkok tömörítésére. Egy akkutöltés elegendő egy átlagos munkanap munkáinak elvégzéséhez. Az akkumulátor néhány kézmozdulattal, szerszám nélkül cserélhető, és a Wacker Neuson számos más, építőipari készülékéhez is alkalmazható.

Elektromos motor akkumulátoros döngölő AS30e stúdiókép

Karbantartás-mentes elektromotor

  • A belsőégésű motoroknál szükséges karbantartó munkák teljesen elmaradnak. Nem okoz gondot például a porlasztó szennyeződése vagy a rossz minőségű olaj. Ez jelentősen csökkenti a karbantartó ráfordításokat és költségeket a gép élettartama alatt.
Illusztráció gazdasági hatékonyság

Alacsony energiaköltségek

  • Mivel a villamos energia sokkal olcsóbb mint a hajtóanyag, az üzemeltetési költségek nagyon alacsonyak. Ez a készülék teljes élettartama alatt nagymértékű megtakarítást eredményez.
Illusztráció ökológia nulla kibocsátás

Nincs kipufogógáz emisszió

  • A kezelő nincs kitéve semmilyen kipufogógáz-kibocsátásnak. A készülék ezért korlátozások nélkül használható árkokban, alagutakban és belterekben. A kezelő számára a munka kellemesebb és egészségesebb, mint a hajtóanyaggal üzemelő berendezésekkel.
  • A készülékek emisszió-mentessége megnyitja az alkalmazás lehetőségeit a különlegesen környezetbarát követelményeket támasztó területeken.
Az akkumulátoros gépek egy gombnyomással indulnak el

Indítás gombnyomásra

  • Az akkumulátort egy gombnyomással könnyen és megbízhatóan tudja indítani, még alacsony hőmérsékleten vagy nagy tengerszint feletti magasságban is.
  • Az indítás gombnyomással sokkal kényelmesebb, mint az indítás a berántó-kötéllel.
Lítium-ion akkumulátor BP1000 stúdió kép hátoldalán

Egy akkumulátor az összes készülékhez

  • Az akkumulátor a Wacker Neuson valamennyi akkumulátorral üzemeltetett építőipari berendezéséhez használható. Ily módon csökkenthetők a további készülékek beszerzésével kapcsolatos költségek.

További funkciók

Elektromos döngölő AS30e

Az akkumulátort le lehet venni

  • Az akkumulátort néhány egyszerű fogással, szerszám nélkül ki tudja venni, és behelyezni egy másik készülékbe. Ez megkönnyíti, hogy egyetlen akkut több készülékhez is tudjanak használni az építkezésen.
  • A kisült akkut az építkezésen nagyon egyszerűen és gyorsan ki lehet cserélni egy feltöltöttre.
Lítium-ion akkumulátor BP1000 stúdió kép hátoldalán

Hosszú működési idő egy akkumulátor töltéssel

  • Egy akkumulátor töltés általában elegendő egy teljes munkanap tipikus feladataihoz. Ez azt jelenti, hogy az újratöltéssel nem kell megszakítani a munkafolyamatot, és nincs szükség csere-akkumulátorra.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező