AP sorozat 25 kN

Elektromos lapvibrátor AP2560e - 25 kN

Elektromos lapvibrátor AP2560e - 25 kN: A burkolat tömörítése kibocsátás nélkül

Az AP2560e-vel a Wacker Neuson egy akkumulátoros lapvibrátort kínál a teljesen kibocsátásmentes munkavégzéshez. Ez egyaránt védi az üzemeltetőt és a környezetet. Nagy sebességével és széles alaplemezével az AP2560e ideális nagy, burkolt területek tömörítésére. A rendkívül robusztus gömbölyű öntöttvasból készült alaplemez és a stabil csapágyak hozzájárulnak a készülék hosszú élettartamához. Egy teljes munkanapra elegendő akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, teljesítményét tekintve pedig semmivel sem marad el a hagyományos meghajtású rokonoktól.

Az akkumulátoros gépek egy gombnyomással indulnak el

Indítás gombnyomásra

 • Az akkumulátort egy gombnyomással könnyen és megbízhatóan tudja indítani, még alacsony hőmérsékleten vagy nagy tengerszint feletti magasságban is.
 • Az indítás gombnyomással sokkal kényelmesebb, mint az indítás a berántó-kötéllel.
Elektromos lapvibrátor AP2560e - 25 kN

Karbantartás-mentes elektromotor

 • A belsőégésű motoroknál szükséges karbantartó munkák teljesen elmaradnak. Nem okoz gondot például a porlasztó szennyeződése vagy a rossz minőségű olaj. Ez jelentősen csökkenti a karbantartó ráfordításokat és költségeket a gép élettartama alatt.
Illusztráció ökológia nulla kibocsátás

Nincs kipufogógáz emisszió

 • A kezelő nincs kitéve semmilyen kipufogógáz-kibocsátásnak. A készülék ezért korlátozások nélkül használható árkokban, alagutakban és belterekben. A kezelő számára a munka kellemesebb és egészségesebb, mint a hajtóanyaggal üzemelő berendezésekkel.
 • A készülékek emisszió-mentessége megnyitja az alkalmazás lehetőségeit a különlegesen környezetbarát követelményeket támasztó területeken.
Illusztráció gazdasági hatékonyság

Alacsony energiaköltségek

 • Mivel a villamos energia sokkal olcsóbb mint a hajtóanyag, az üzemeltetési költségek nagyon alacsonyak. Ez a készülék teljes élettartama alatt nagymértékű megtakarítást eredményez.
Elemcsere elemmel működő lemez AP1840e AP1850e

Az akkumulátort le lehet venni

 • Az akkumulátort néhány egyszerű fogással, szerszám nélkül ki tudja venni, és behelyezni egy másik készülékbe. Ez megkönnyíti, hogy egyetlen akkut több készülékhez is tudjanak használni az építkezésen.
 • A kisült akkut az építkezésen nagyon egyszerűen és gyorsan ki lehet cserélni egy feltöltöttre.

További funkciók

Illusztráció: alacsony kéz-kar rezgések (HAV)

Alacsony HAV [kéz-kar rezgésérték]

 • Az alacsony kéz-kar rezgésértékek (< 5 m/s²) kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé.
 • A gép csak kis mértékben járul hozzá a kezelő napi rezgés-terheléséhez. Teljes 8 órán keresztül dolgozhat a készülékkel.
 • A gép kihasználtsága is, és az alkalmazottak termelékenysége is nő.
Elektromos lapvibrátor AP2560e - 25 kN

Közvetlen meghajtás ékszíj nélkül

 • A motor közvetlenül az alaplemezre van szerelve, és nem igényel ékszíjat. Ezért nincs szükség karbantartásra, ami csökkenti az üzemeltetési és pótalkatrészköltségeket.
Lítium-ion akkumulátor BP1000 stúdió kép hátoldalán

Hosszú működési idő egy akkumulátor töltéssel

 • Egy akkumulátor töltés általában elegendő egy teljes munkanap tipikus feladataihoz. Ez azt jelenti, hogy az újratöltéssel nem kell megszakítani a munkafolyamatot, és nincs szükség csere-akkumulátorra.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező