Forgó-kotrók VDS rendszer (Vertical Digging System): Kis részlet, nagy hatás.

A VDS rendszer (Vertical Digging System - Függőleges ásórendszer) pontosan akkor támogatja, amikor szüksége van rá. A VDS-nek köszönhetően hatékonyan dolgozhat ferde területeken is, például lejtőn vagy járdaszegélyen. A forgó-kotró egy gombnyomásra függőleges helyzetbe kerül, ami lehetővé teszi a pontos munkavégzést. Hatékonyabban fog tudni dolgozni egyenetlen terepen, mert akár 25% anyagot takaríthat meg a markolásnál és a visszatöltésnél. Így több idő jut a többi munkára. Tapasztalja meg a különleges VDS előnyeit. Csak a Wacker Neuson-tól.

Kis részlet, nagy hatás.

  1. 1
  2. / 4
WN_image_ET24_VDS_action_2.jpg

Egy kis részlet.

Különösen a kompakt kotrógépek gyakran mozognak egyenetlen terepen. Lejtőkön vagy útpadkán is használhatók. Pontosan ilyenkor történik az, hogy az egész kotrógép elkerülhetetlenül oldalra billen. Egy lejtős dolog. 

WN_image_ET24_VDS_action_1.jpg

Nagy eredményekkel!

Függőleges ásórendszerünk kiegyenesíti kotrógépét. Függőleges ásórendszerrel (VDS) felszerelt kotrógépeink felépítménye egyetlen gombnyomásra kiegyenesedik. Ez visszaadja a megszokott látási viszonyokat, lehetővé téve, hogy egyenesen üljön és sokkal hatékonyabban dolgozzon.

Letöltések

Vonalas lap 6–15 tonnás kompakt és gumikerekes forgó-kotrók