Építőipari gépeinek és építőipari készülékeinek gyors és szakszerű javítása és karbantartása.

Gyors javításra van szüksége? Karbantartást igényel az építőipari gépe? Nálunk a legjobb helyen van. Rendszeresen elvégezzük építőipari gépeinek és építőipari készülékeinek karbantartását, és sürgős esetben gyorsan Önnél vagyunk. Akár telephelyeinken, akár szükség esetén közvetlenül az Ön építkezési területén.

Az Ön előnyei: 

  • Folyamatosan kiváló minőség: szerviztechnikusaink első osztályú képzésen vesznek részt, és képesítést szereznek a Wacker Neuson Akadémián.
  • Szakszerűen elvégzett szakmunkák: pénzt takaríthat meg a szakmunkákhoz szükséges munkaerő vagy speciális szerszámok terén.
  • Kontrollált költségek: Ön dönti el, hogy teljes javítást vagy a berendezés pillanatnyi értékére irányuló javítást kell-e elvégezni.
  • Eredeti pótalkatrészek: gépe hosszú ideig fogja kiszolgálni, mivel kizárólag eredeti pótalkatrészeket használunk.
A Wacker Neuson munkatársa kiszáll egy Wacker Neuson szerviz járműből.

Kijáró szerviz szolgáltatás

Kijáró szerelő kollégáink soha nem keresnek kifogásokat. Ha nem tudja gépét műhelyünkbe hozni, technikusunk megy Önhöz. Alkalmazottaink magukkal viszik az összes szerszámot és a sokféle pótalkatrészt, amire szükség lehet a gyors javításhoz. Így a kisebb károk sem okoznak hosszú állásidőket.

zero emission lapvibrátorok használat közben a kertészetben.

Elektromos gép javítása

Nincs saját villanyszerelője a csapatában? Nem gond. Elektromos készülékeinek és gépeinek szakszerű karbantartását és javítását kínáljuk. Ön és alkalmazottai mindig biztonságban érezhetik magukat a Wacker Neuson támogatásával.

A Wacker Neuson munkatársa egy Wacker Neuson lánctalpas kotrógép ellenőrzésekor egy ügyféllel együtt.

Gépellenőrzések

Rendszeresen végzett gépellenőrzések biztosítják Wacker Neuson termékének hibamentes működését. Díjmentesen veheti igénybe ezt a szolgáltatást telephelyünkön.

Kérdései vannak kínálatunkról? Forduljon hozzánk:

*Kötelező mező