IREN sorozat

Belső vibrátorok IREN

Belső vibrátorok IREN: Első osztályú tömörítő eredmények betonban

Termelékenység és hosszú élettartam - ezek jellemzik a Wacker Neuson IREN sorozatát. A nagyfrekvenciás belső vibrátorok még folyamatos üzemben, nehézüzemi körülmények között is meggyőzőek, és állandóan kiváló tömörítő teljesítményt nyújtanak. Az IREN többféle változatban kapható.

Illusztráció Wacker Neuson fordulatszám-stabil motorok

Állandó fordulatszámú és erőteljes villanymotor

  • A folyamatosan nagy fordulatszámnak köszönhetően ez a nagyfrekvenciás belső vibrátor megbízható tömörítési teljesítményt ér el, és így magas eredményminőséget és hatékonyságot biztosít.
  • A motorokat a Wacker Neuson fejlesztette ki, és a vállalat saját németországi gyártóüzemében tekercselik és gyártják. Ez biztosítja a motorok egyenletesen magas teljesítményét és minőségét.
Belső vibrátorok IREN

Made in Germany

  • A magas minőségi színvonal, a nagy teljesítmény és a tartósság garantált, mivel a készüléket Németországban fejlesztették ki és gyártják.
Illusztráció gazdasági hatékonyság nulla kibocsátás

Robusztus dizájn

  • A robusztus dizájnnak köszönhetően a készülék nem érzékeny a javításokra, és hosszú élettartamot garantál.

További funkciók

Az IRFU nagyfrekvenciás belső vibrátor vibrációs feje teljesen edzett.

A palack teste komplett megkeményített

  • A palack teste teljesen megkeményített. Ez különösen robosztussá teszi a palackot, és megakadályozza a gyors kopást.
Belső vibrátorok IREN

Hővédő kapcsoló

  • Az IR sorozat hővédő kapcsolóval van felszerelve. Ha a belső vibrátor túl sokáig fut a betonon kívül, automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a motor túlmelegedését. Ez megnöveli a készülék élettartamát.
Vibrátorfej hengergörgős csapágyakkal a belső virbátorhoz IRFU studio image

Hengergörgős csapágyazású vibrációs palack

  • A hengergörgős csapágy robusztus és tartós, különösen akkor, ha nehéz építkezési körülmények között használják, például amikor a palackház a talajhoz ütközik a betonon kívül.
Innováció

Változatosság

  • A különböző palackméretek és védőtömlő hosszak nagy választékának köszönhetően az alkalmazások igen széles köre lefedhető. Ez azt jelenti, hogy minden építkezéshez, még a szélsőséges követelményekhez is talál megoldást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező