IRFU sorozat

Belső vibrátorok IRFU

Belső vibrátorok IRFU: Erős teljesítmény minden változatban

Az IRFU sorozat nagyfrekvenciás belső vibrátorait egy dolog jellemzi különösen: Egyszerűen csak csatlakoztatni kell őket az egyfázisú hálózatra, és máris üzemkészek. Megbízható üzemet nyújtanak a generátorokkal, és ingadozó bemenő feszültségeken is. A Wacker Neuson IRFU egy nagy teljesítményű belső vibrátor a professzionális folyamatos üzemhez, ahol a tömörítő eredménnyel szemben nagy igényeket támasztanak. Számos különböző változatban kapható. A beépített személyvédő kapcsoló (Bodyguard™) magas szintű biztonságot nyújt.

Bodyguard für belső vibrátorok stúdiókép elölről

Bodyguard

  • A Bodyguard akkor is biztonságot nyújt, ha a feszültség meghaladja a védelmi törpefeszültség tartományát. Ebből az okból lehet az IRFU-t hibaáram védelem nélküli áramforrásokról is üzemeltetni. Ez csökkenti a kockázatot az építkezésen.
  • A Bodyguard folyamatosan figyeli az áram folyását. Hibaáramnál az áramellátás 3 milliszekundumon belül megszakad. A kezelő és a készülék így optimálisan védve van.
Az IRFU nagyfrekvenciás belső vibrátor vibrációs feje teljesen edzett.

A palack teste komplett megkeményített

  • A palack teste teljesen megkeményített. Ez különösen robosztussá teszi a palackot, és megakadályozza a gyors kopást.
Belső vibrátorok IRFU

Hővédő kapcsoló

  • Az IR sorozat hővédő kapcsolóval van felszerelve. Ha a belső vibrátor túl sokáig fut a betonon kívül, automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a motor túlmelegedését. Ez megnöveli a készülék élettartamát.
Illusztráció Wacker Neuson fordulatszám-stabil motorok

Állandó fordulatszámú és erőteljes villanymotor

  • A folyamatosan nagy fordulatszámnak köszönhetően ez a nagyfrekvenciás belső vibrátor megbízható tömörítési teljesítményt ér el, és így magas eredményminőséget és hatékonyságot biztosít.
  • A motorokat a Wacker Neuson fejlesztette ki, és a vállalat saját németországi gyártóüzemében tekercselik és gyártják. Ez biztosítja a motorok egyenletesen magas teljesítményét és minőségét.
Illusztráció Wacker Neuson konverter

Kapcsolóház beépített frekvenciaváltóval

  • A beépített frekvenciaváltónak köszönhetően nincs szükség további készülékre. A kezelő egy kompakt egységgel dolgozik, és így megtakarítja az építkezésen a szállítással járó energiát.

További funkciók

Innováció

Változatosság

  • A különböző palackméretek és védőtömlő hosszak nagy választékának köszönhetően az alkalmazások igen széles köre lefedhető. Ez azt jelenti, hogy minden építkezéshez, még a szélsőséges követelményekhez is talál megoldást.
Vibrátorfej hengergörgős csapágyakkal a belső virbátorhoz IRFU studio image

Hengergörgős csapágyazású vibrációs palack

  • A hengergörgős csapágy robusztus és tartós, különösen akkor, ha nehéz építkezési körülmények között használják, például amikor a palackház a talajhoz ütközik a betonon kívül.
Belső vibrátorok IRFU

Made in Germany

  • A magas minőségi színvonal, a nagy teljesítmény és a tartósság garantált, mivel a készüléket Németországban fejlesztették ki és gyártják.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező