IRSE-FU sorozat

Belső vibrátorok IRSE-FU

Belső vibrátorok IRSE-FU: Több kényelem a beton tömörítésekor

A Wacker Neuson IRSE-FU sorozatú nagyfrekvenciás belső vibrátorainak rövid védőtömlője van, amely egy praktikus LowVib markolatban végződik. Az ergonomikusan kialakított és rezgés-csillapított markolat magas szintű kezelői kényelmet biztosít, különösen a padló- és mennyezeti födémek tömörítésekor. A Wacker Neuson összes belső vibrátorához hasonlóan az IRSEN / IRSE-FU modellek is kiváló minőségűek és számos részlettel tűnnek ki.

Bodyguard für belső vibrátorok stúdiókép elölről

Bodyguard

 • A Bodyguard akkor is biztonságot nyújt, ha a feszültség meghaladja a védelmi törpefeszültség tartományát. Ebből az okból lehet az IRFU-t hibaáram védelem nélküli áramforrásokról is üzemeltetni. Ez csökkenti a kockázatot az építkezésen.
 • A Bodyguard folyamatosan figyeli az áram folyását. Hibaáramnál az áramellátás 3 milliszekundumon belül megszakad. A kezelő és a készülék így optimálisan védve van.
IRSEN vezető fogantyú az építkezésen használatban

Markolat (Low Vib)

 • Az ergonomikus, rezgés-szegény markolat magas szintű kezelői kényelmet biztosít, különösen nagy felületeken, például födémeken és padlókon történő beton-tömörítéskor.
Illusztráció Wacker Neuson fordulatszám-stabil motorok

Állandó fordulatszámú és erőteljes villanymotor

 • A folyamatosan nagy fordulatszámnak köszönhetően ez a nagyfrekvenciás belső vibrátor megbízható tömörítési teljesítményt ér el, és így magas eredményminőséget és hatékonyságot biztosít.
 • A motorokat a Wacker Neuson fejlesztette ki, és a vállalat saját németországi gyártóüzemében tekercselik és gyártják. Ez biztosítja a motorok egyenletesen magas teljesítményét és minőségét.
Illusztráció Wacker Neuson konverter

Kapcsolóház beépített frekvenciaváltóval

 • A beépített frekvenciaváltónak köszönhetően nincs szükség további készülékre. A kezelő egy kompakt egységgel dolgozik, és így megtakarítja az építkezésen a szállítással járó energiát.

További funkciók

Az IRFU nagyfrekvenciás belső vibrátor vibrációs feje teljesen edzett.

A palack teste komplett megkeményített

 • A palack teste teljesen megkeményített. Ez különösen robosztussá teszi a palackot, és megakadályozza a gyors kopást.
Belső vibrátorok IRSE-FU

Hővédő kapcsoló

 • Az IR sorozat hővédő kapcsolóval van felszerelve. Ha a belső vibrátor túl sokáig fut a betonon kívül, automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a motor túlmelegedését. Ez megnöveli a készülék élettartamát.
Vibrátorfej hengergörgős csapágyakkal a belső virbátorhoz IRFU studio image

Hengergörgős csapágyazású vibrációs palack

 • A hengergörgős csapágy robusztus és tartós, különösen akkor, ha nehéz építkezési körülmények között használják, például amikor a palackház a talajhoz ütközik a betonon kívül.
Belső vibrátorok IRSE-FU

Made in Germany

 • A magas minőségi színvonal, a nagy teljesítmény és a tartósság garantált, mivel a készüléket Németországban fejlesztették ki és gyártják.
Innováció

Változatosság

 • A különböző palackméretek és védőtömlő hosszak nagy választékának köszönhetően az alkalmazások igen széles köre lefedhető. Ez azt jelenti, hogy minden építkezéshez, még a szélsőséges követelményekhez is talál megoldást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező