IRSEN sorozat

Belső vibrátorok IRSEN

Belső vibrátorok IRSEN: Több kényelem a beton tömörítésekor

A Wacker Neuson IRSEN sorozatú nagyfrekvenciás belső vibrátorainak rövid védőtömlője van, amely egy praktikus LowVib markolatban végződik. Az ergonomikusan kialakított és rezgés-csillapított markolat magas szintű kezelői kényelmet biztosít, különösen a padló- és mennyezeti födémek tömörítésekor. Mint a Wacker Neuson összes belső vibrátora, az IRSEN modellek is a kiváló minőségű kivitelezéssel és rengeteg részlettel tűnnek ki.

IRSEN vezető fogantyú az építkezésen használatban

Markolat (Low Vib)

  • Az ergonomikus, rezgés-szegény markolat magas szintű kezelői kényelmet biztosít, különösen nagy felületeken, például födémeken és padlókon történő beton-tömörítéskor.
Illusztráció Wacker Neuson fordulatszám-stabil motorok

Állandó fordulatszámú és erőteljes villanymotor

  • A folyamatosan nagy fordulatszámnak köszönhetően ez a nagyfrekvenciás belső vibrátor megbízható tömörítési teljesítményt ér el, és így magas eredményminőséget és hatékonyságot biztosít.
  • A motorokat a Wacker Neuson fejlesztette ki, és a vállalat saját németországi gyártóüzemében tekercselik és gyártják. Ez biztosítja a motorok egyenletesen magas teljesítményét és minőségét.
Belső vibrátorok IRSEN

Made in Germany

  • A magas minőségi színvonal, a nagy teljesítmény és a tartósság garantált, mivel a készüléket Németországban fejlesztették ki és gyártják.
Illusztráció gazdasági hatékonyság nulla kibocsátás

Robusztus dizájn

  • A robusztus dizájnnak köszönhetően a készülék nem érzékeny a javításokra, és hosszú élettartamot garantál.

További funkciók

Az IRFU nagyfrekvenciás belső vibrátor vibrációs feje teljesen edzett.

A palack teste komplett megkeményített

  • A palack teste teljesen megkeményített. Ez különösen robosztussá teszi a palackot, és megakadályozza a gyors kopást.
Belső vibrátorok IRSEN

Hővédő kapcsoló

  • Az IR sorozat hővédő kapcsolóval van felszerelve. Ha a belső vibrátor túl sokáig fut a betonon kívül, automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a motor túlmelegedését. Ez megnöveli a készülék élettartamát.
Innováció

Változatosság

  • A különböző palackméretek és védőtömlő hosszak nagy választékának köszönhetően az alkalmazások igen széles köre lefedhető. Ez azt jelenti, hogy minden építkezéshez, még a szélsőséges követelményekhez is talál megoldást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező