BS30

Kétütemű döngölő BS30

Kétütemű döngölő BS30: A csőboltozatokhoz tervezett speciális döngölő

A BS30 a speciális döngölő az árkokban lévő csőboltozatok szakszerű tömörítéséhez. Könnyű súlya, kompakt méretei és a teljes teljesítmény leadásának képessége miatt még döntött helyzetben is a BS30-as kétütemű döngölő az egyetlen választás teszi az ilyen feladatokhoz. A Wacker Neuson saját fejlesztésű WM80-as motorjával felszerelve.

Kétütemű döngölő BS30

2-ütemű motor

  • A kétütemű motor nagyon robusztus, és a Wacker Neuson kifejezetten a döngölők kemény használatára az építkezéseken fejlesztette ki. Az egyszerű motorszerkezet megkönnyíti a karbantartást és megtakarítja a pótalkatrészek költségeit.
  • A kétütemű motor még ferde helyzetben is teljesen üzemképes. Ez azt jelenti, hogy a motort akkor is gond nélkül be tudja indítani, ha a döngölő egy ideig az oldalán feküdt.
Kétütemű döngölő BS50-2 árokban

Hosszú löket, magas ütőerő

  • A kétütemű döngölők erős munkateljesítményt nyújtanak, mivel a hosszú löketük magas ütőenergiával, nagy döngölő frekvenciával és gyors előre-haladással párosul.
Wacker Neuson döngölő árokban

Gyors előremenet

  • A gyors előremenet lehetővé teszi a hatékony munkát nagy terület-teljesítménnyel együtt.

További funkciók

Kétütemű döngölő BS30

Karcsú, kompakt kialakítás optimális gépsúlyponttal

  • A kompakt kialakítás és az alacsony gép-súlypont billenésbiztos működést tesz lehetővé, és megkönnyíti a manőverezést, különösen szűk árkokban.
Illusztráció ökológia nulla kibocsátás

Katalizátor (2-ütemű motor)

  • Nagyon alacsony CO (szén-monoxid) kibocsátás, lényegesen alacsonyabb, mint a négyütemű döngölőknél. Ezért problémamentes a használata árkokban.
Kétütemű döngölő BS30

Robusztus ütőszerkezet

  • Az ütőszerkezetet csillapítóval láttuk el, ami különösen robusztussá és tartóssá teszi azt. Így elkerüljük az ütőszerkezet kopását és sérülését.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező