ET16

Az ET16 csőfektetéshez való ásás

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16: A kategória legjobbja a fülke méretét tekintve

A kényelmes fülke mellett az ET16 kompakt és robusztus kialakításával is lenyűgöző. Kevesebb mint 1,6 tonnás szállítási súlyával gyorsan és egyszerűen szállítható egyik építkezésről a másikra. Az egyszerű és biztonságos kezelésnek köszönhetően ideális társ minden alkalmazáshoz. A terhelésérzékelő /Load Sensing/ hidraulikus rendszerrel (LUDV) a joystick mozgása mindig ugyanaz marad a kezelő számára, így kényelmesen és fáradtság nélkül dolgozhat.

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Erőteljes meghajtás LUDV-val

 • A gyors munkaciklusok és a rugalmasabb műveletek a nagy teljesítményű hajtásnak és a Load Sensing hidraulikarendszernek (LUDV) köszönhetően lehetővé teszik a kotrógép kényelmes, fáradtságmentes irányítását. A mozgatandó terheléstől függetlenül a joystick vezérlőmozgása ugyanaz marad. A megnövekedett üzemeltetési kényelem mellett ez a teljesítmény növekedését eredményezi a fogyasztás egyidejű csökkenése mellett.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Hidraulikus teleszkópos futómű tolólaphosszabbítóval

 • A hidraulikus teleszkópos futómű maximális külső szélességgel 1300 mm} {51,2 in} biztosítja a stabilitást. Pillanatok alatt behúzható {990 mm szélességűre. Az összecsukható tolólaphosszabbítóval együtt lehetővé teszi a munkaterülethez való egyéni alkalmazkodást. A folyamat során a kiszélesítő elemek mindig az egységhez kapcsolódnak, így nem vesznek el.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Nagy, ergonomikus komfortfülke

 • Az ergonomikusan optimalizált, kényelmes fülke kiváló panorámakilátást, sok helyet a lábnak és a fejnek és nagy beszállási teret kínál. Ez garantálja a magas szintű biztonságot és rugalmasságot a munkahelyen, az üzemeltető egyéni igényeihez igazodva.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Egyszerű szállítás utánfutó segítségével

 • Utánfutóval a következő építkezésre? Semmi gond - a kis súly lehetővé teszi a szállítást a szerelékkel együtt egy 3,5 tonnás pótkocsival.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Hidraulikus joystick működtetés

 • Az ergonomikus és robusztus, teljesen arányosan működő joystickok kibővítik a kotrógép vezérlésének funkcióit és lehetőségeit. A kezelő pontosabban végezheti a mozdulatokat és koncentráltabban dolgozhat.

További funkciók

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

2 menetelési sebesség

 • A kotrógép alapfelszereltségként egy második menetfokozattal van felszerelve. Ez lehetővé teszi számára, hogy gyorsan változtassa a pozícióját az építkezésen, és értékes időt takaríthat meg.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Könnyen leszerelhető Canopy

 • A Canopy könnyű leszerelhetősége lehetővé teszi az optimális karbantartási hozzáférést. Még az építkezésen is gyorsan leküzdhetők az alacsony belmagasságok a biztonságos üzemeltetés érdekében történő szétszereléssel és összeszereléssel.
Belső kotrás ET16-tal

Canopy tetőablakkal

 • A tetőablakkal ellátott Canopy minden irányba, így felfelé is tiszta kilátást biztosít. A munkaterületre való tökéletes rálátás mellett a kényelem is nagy szerepet játszik. Ezt többek között a rugózott és állítható vezetőülés biztosítja, műbőr kárpitozással és biztonsági övvel.
Az ET16 lánctalpas kotrógép feltölti a DT10 lánctalpas dömpert talajjal

Akár 2 kiegészítő vezérlőkör gyárilag

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően számos szerelékkel lehet felszerelni a kotrógépeinket. Ez egy szempillantás alatt növeli az alkalmazási lehetőségeket és a kotrógép kihasználtságát.
Véső munka hidraulikus kalapáccsal ET16

Számos szerelék

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően számos szerelékkel lehet felszerelni a kotrógépeinket. Így pillanatok alatt megnöveli az alkalmazási lehetőségeket és ezáltal a gép kihasználtságát.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

2 emelőszem a tetőn

 • A gép nagyon könnyen és problémamentesen mozgatható az építkezésen daru segítségével. A kotrógép be- és kirakodása a teherautóról szintén gyorsan elvégezhető.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Egyszerű szerviz- és karbantartó bejáratok

 • Könnyű szervizelés a szélesre nyitható motorháztetőnek köszönhetően, amely minden alkatrészhez könnyű hozzáférést biztosít.
 • Nincs szükség nehéz alkatrészek szétszerelésére, további könnyen cserélhető kopóalkatrészek.
 • Gyors és korlátozatlan hozzáférés. A hidraulika- és motorolajszűrő, a légszűrő, a vízleválasztó és a tartály töltőnyílása is ideálisan hozzáférhető. Kevesebb szervizköltség.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET16

Állítható kartámaszok

 • A magasságban állítható kartámaszok lehetővé teszik a járművezetőhöz való egyéni alkalmazkodást, és támogatják az ergonomikus, fáradtságmentes munkavégzést.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező