ET20

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20: A stabilitás megfelel a speciálisan kifejlesztett emelőkarnak

Az ET20 kompakt kotrógép nemcsak erőteljes meghajtásával bizonyítja, hogy mire képes, hanem innovatív funkciók és opciók széles skáláját kínálja. Az ET20 ideális ásási eredményeket és nagyfokú stabilitást ér el a speciálisan kifejlesztett hosszabb futóművének és a pontosan hozzá tervezett emelőkarnak köszönhetően. A hidraulikusan vezérelt menetpedálok segítségével a kotrógépet pontosan lehet lábbal irányítani.

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Hidraulikus teleszkópos futómű tolólaphosszabbítóval

 • A hidraulikus teleszkópos futómű maximális külső szélességgel 1300 mm} {51,2 in} biztosítja a stabilitást. Pillanatok alatt behúzható {990 mm szélességűre. Az összecsukható tolólaphosszabbítóval együtt lehetővé teszi a munkaterülethez való egyéni alkalmazkodást. A folyamat során a kiszélesítő elemek mindig az egységhez kapcsolódnak, így nem vesznek el.
Építkezések egyszerű visszatöltése ET20 VDS-sel

VDS Vertical Digging System (függőleges ásórendszer)

 • A függőleges ásórendszer (Vertical Digging System) akár 15 fokos lejtőket is kiegyenlít, lehetővé téve a függőleges ásást a lejtőkön. Ez nem csak a járművezető számára ergonomikus, hanem időt és kiemelt anyagot is megtakarít.
 • Akár 25 százalékkal kevesebb idő és anyag szükséges az ásáshoz és a visszatöltéshez. Biztonságos munkavégzés és nagyobb stabilitás lejtős helyeken.
 • A 360 fokban mindig azonos forgatóerő lehetővé teszi a fáradtságmentes munkavégzést az állandó ülőhelyzetnek köszönhetően.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Kényelmes, teljesen üvegezett vezetőfülke

 • A nagyméretű, teljesen üvegezett és billenthető, tetőablakkal ellátott vezetőfülke optimális rálátást biztosít a munkaterületre. Így jó rálátása van a munkahelyére, a kollégáira és az esetleges veszélyekre.
 • Szervizelési és javítási munkákhoz könnyen szétszerelhető. A kotrógép minden hidraulikus funkciója elérhető marad.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Innovatív elülső szélvédőrendszer

 • Az elülső szélvédők az építkezésen uralkodó bármilyen körülményhez igazíthatók. Zárt állapotban víz- és szélálló. A felső első szélvédő a fülketető alá tolható. Az alsó szélvédő fröccsenés elleni védelemként szolgál. Az alsó szélvédő a felső fölé csúszik; ideális a munkatársakkal való kommunikációra. Igény esetén mindkét ablaküveg a fülke teteje alá tolható és ott tárolható.
 • A kettéosztott elülső szélvédő minden időjárásnál lehetővé teszi az optimális fülkeszellőzést. Ezenkívül megkönnyíti a kommunikációt a vezetővel. Az ablaküveg külön végzett kivétele és tárolása már a múlté.
 • Jelentősen kisebb a sérülés vagy a károsodás kockázata; jobb kezelhetőség
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Egyszerű szerviz- és karbantartó bejáratok

 • Könnyű szervizelés a szélesre nyitható motorháztetőnek köszönhetően, amely minden alkatrészhez könnyű hozzáférést biztosít.
 • Nincs szükség nehéz alkatrészek szétszerelésére, további könnyen cserélhető kopóalkatrészek.
 • Gyors és korlátozatlan hozzáférés. A hidraulika- és motorolajszűrő, a légszűrő, a vízleválasztó és a tartály töltőnyílása is ideálisan hozzáférhető. Kevesebb szervizköltség.

További funkciók

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Második fülkeajtó a be- és kiszálláshoz mindkét oldalról

 • A kotrógép fülkéje opcionálisan egy második vezetőajtóval is felszerelhető. Ez megkönnyíti a be- és kiszállást, különösen szűk vagy lejtős helyeken.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Hidraulikusan elővezérelt menetpedálok

 • A hidraulikusan elővezérelt menetpedálok kényelmes és pontos vezetést tesznek lehetővé mechanikus elhasználódás nélkül. A lábvezérléssel történő vezetés szabaddá teszi a kezeket más funkciók elvégzésére. Ez időt takarít meg és növeli a könnyű használatot.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Egyszerű szállítás utánfutó segítségével

 • Utánfutóval a következő építkezésre? Semmi gond - a kis súly lehetővé teszi a szállítást a szerelékkel együtt egy 3,5 tonnás pótkocsival.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Hidraulikus joystick működtetés

 • Az ergonomikus és robusztus, teljesen arányosan működő joystickok kibővítik a kotrógép vezérlésének funkcióit és lehetőségeit. A kezelő pontosabban végezheti a mozdulatokat és koncentráltabban dolgozhat.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

2 menetelési sebesség

 • A kotrógép alapfelszereltségként egy második menetfokozattal van felszerelve. Ez lehetővé teszi számára, hogy gyorsan változtassa a pozícióját az építkezésen, és értékes időt takaríthat meg.
Építkezések egyszerű visszatöltése ET20 VDS-sel

Kompakt méretek

 • Nagyfokú biztonság szállítás során, költség- és időmegtakarítás, nagyfokú rugalmasság. A kotró alacsony belépési magassággal, az intelligens alkatrészelrendezésnek köszönhetően kis külső méretekkel és az alacsony súlypontnak köszönhetően nagyobb stabilitással rendelkezik.
 • Akár szállításnál vagy szűk helyviszonyoknál: Kompakt kialakításának köszönhetően a kotrógép könnyen szállítható a következő munkaterületre. És az építkezésen a gépek még szűk helyen is mindenhová egyszerűen és gyorsan odaférnek – magas hatékonyság minden alkalmazásnál.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Számos szerelék

 • Az opciós kiegészítő vezérlőköröknek köszönhetően számos szerelékkel lehet felszerelni a kotrógépeinket. Így pillanatok alatt megnöveli az alkalmazási lehetőségeket és ezáltal a gép kihasználtságát.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

2 emelőszem a tetőn

 • A gép nagyon könnyen és problémamentesen mozgatható az építkezésen daru segítségével. A kotrógép be- és kirakodása a teherautóról szintén gyorsan elvégezhető.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Hőállóság

 • A teljes terhelés alatti munkavégzés 45 °C-os környezeti hőmérsékletig bármikor lehetséges. A stabil hőmérsékletszint a hidraulikus alkatrészek hosszabb élettartamát és a kotrógép nagyobb termelékenységét eredményezi.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Erőteljes meghajtás

 • A nagy hajtóteljesítménynek köszönhetően a kotrógép maximális teljesítménye minden munkapontban rendelkezésre áll. Ez akár 30%-kal nagyobb erőt biztosít a még jobb teljesítmény érdekében.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET20

Oldalt megemelt, öntött lökhárító

 • A masszív öntöttvasból készült, rendkívül robusztus, megemelt lökhárító megakadályozza a far sérülését, és így hozzájárul a gép hosszú élettartamához. A kiváló minőség mellett modern dizájnelemként vizuálisan is meggyőző.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező