ET42

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42: Minden építkezést fellendít

Teljes erővel előre: Az ET42 mini kotrógép a bevált technológiát egy nagy adag innovációval ötvözi, hogy a 4 tonnás osztály bajnokává váljon. A szokásos nagy emelő- és ásóerővel, valamint gyors munkaciklusokkal rendelkezik. A modern technológiáknak köszönhetően a kibocsátás csökken, a hatékonyság pedig ezzel egyidejűleg nő. Az ET42 nagy teljesítményű motorja például megfelel az V. szakasz szerinti kibocsátási szabványnak. A kotrógép a felhasználóbarátság terén is meggyőző. Az intuitív kezelési koncepciónak és a munkaterület tökéletes áttekinthetőségének köszönhetően a munkavégzés egyszerű.

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

Load Sensing Flow Sharing

 • A terhelésérzékelő áramlásmegosztás lehetővé teszi a kotrógép pontos és hatékony vezérlését. A gép igazodik a terheléshez, a kezelő pedig ugyanolyan mozdulatokkal használja a botkormányt.
 • A hidraulika hatékonyabban működik, így energiát, végső soron pedig költségeket takarít meg. Ugyanakkor a felhasználó számára is könnyebb a kezelés.
 • A terhelésérékelő rendszerek segítenek a térfogatáramigényeknek megfelelő szabályozásában. Minél kevesebb teljesítményt használ, annál kevesebb az üzemanyag-fogyasztás.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

Active Working Signal AWS

 • A motorburkolaton keresztben futó piros LED-csík világít, amint a vezérlőkar konzolját lenyomja. Ez jelzi a járókelőknek, hogy a kotrógép üzemkész, és bármikor megmozdulhat.

További funkciók

Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

A kipufogórendszer új pozíciója

 • A forró kipufogógázok felfelé távoznak, így elkerülhető a személyek vagy tárgyak esetleges sérülése. Ez különösen a kert- és tájépítés terén (pl. árok- és csatornaépítéskor) jelent nagy előnyt. Ezenkívül jelentősen csökken a por talajon történő felverődése is.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

Kívül vezetett görgők

 • Különösen nehéz terhek emelése esetén a kívülről vezetett görgők és az optimalizált súlyelosztás nagyobb oldalirányú stabilitást biztosítanak a kotrógépeknek.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

Auto Stop

 • A felesleges gázolajfogyasztás elkerülése vagy a gép fogyasztásának csökkentése érdekében a vezető aktiválhatja az Auto-Stop funkciót. Ez az üzemanyag-fogyasztás csökkenését eredményezi és védi a környezetet is. Ezenkívül elkerülhetőek a felesleges üzemórák, ezáltal pedig a szervizköltségek, ennek eredményeként pedig nő a gép eladási értéke.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

Jog Dial

 • Az autóiparból ismert, áttekinthető kijelzővel ellátott Jog Dial rendszer lehetővé teszi a megfelelő működési beállítások intuitív kiválasztását egy forgó nyomógomb segítségével, valamint a különböző beállítások kiválasztását egy billentyűzeten keresztül. Az ECO üzemmód a hatékony és üzemanyagtakarékos munkavégzés alapüzemmódja, a HI üzemmód a maximális szivattyúteljesítményt és a gyors, erőteljes munkát, a LOW üzemmód pedig a rendkívül precíz, érzékeny munkavégzést jelenti.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

USB-csatlakozás

 • A rádióval kapcsolatban lehetőség van mobiltelefon töltésére.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

AUX-tehermentesítés

 • A funkció aktiválásakor az AUX I / AUX II kiegészítő vezérlőkörök egy szelepen keresztül nyomásmentessé válnak. Ez megkönnyíti a hidraulikus munkaszerelékek csatlakoztatását. A szerszámok a nyomáscsökkentés révén járó motornál is összekapcsolhatók.
Hagyományos lánctalpas kotrógép ET42

Az A oszlopba integrált ablaktörlőmotor

 • A felülről lefelé történő törlés jobb tisztítást biztosít, a motor és a kábelek új elhelyezése az A-oszlopban pedig nem akadályozza a kilátást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező