RD28

Tandemhenger RD28

Tandemhenger RD28: Kényelmes és hatékony

Az RD28 a minden építkezésen használható kompakt mindenes. A hárompontos törzscsuklójával a henger mindig egyenletes súlyeloszlást biztosít, optimális manőverezhetőséggel és menetstabilitással. Így tökéletes és kiváló minőségű aszfaltfelületek állíthatók elő. A felhasználó számára előnyös az intuitív kezelés és a tömörítési terület átfogó áttekintése. Kompakt méreteinek köszönhetően az RD28 könnyen használható szűk helyeken.

Tandemhenger RD28

Ergonomikus munka-platform

 • A munkaplatform rezgésmentesített és ergonomikus kialakítású. Az alacsony általános testrezgés és az összes kezelőszerv jó hozzáférhetősége és kezelhetősége növeli a munkakomfortot, a kezelő elégedettségét és a kezelő egészségét. Ez nagyobb hatékonyságot biztosít.
Ábra: Wacker Neuson Wacker Neuson tandem hengerek és egydobos talajtömörítők

Áttekinthető, intuitív kezelőpanel

 • A kezelőpanel nyelvsemleges, tisztán grafikus felülettel rendelkezik. Ez a vizuálisan tetszetős kijelző egyszerűvé és intuitívvá teszi a kezelést. Ez lehetővé teszi a kezelő számára a gyors tájékozódást.
 • A gép üzemeltetési kijelzői a kezelőpanelbe vannak integrálva. Ezáltal a kezelő bármikor áttekintheti a gép összes funkcióját.
Illusztráció: Wacker Neuson Wacker Neuson tandem görgők

Nagy látótér, kompakt felépítés

 • A kompakt kialakításnak köszönhetően a palástok mindig jól láthatók. Ez leegyszerűsíti a manőverezést és a falak és akadályok megközelítését. Ez kevesebb károsodást és kiváló minőséget eredményez.
 • A vezetőnek tökéletes körkörös kilátása van, ami kevesebb tükröt jelent, és nincs szükség tolatókamerára. Ezenkívül csökken a balesetek kockázata.

További funkciók

Tandemhenger RD28

Kompakt felépítés

 • A kompakt kialakítás nagyfokú manőverezhetőséget tesz lehetővé a szűk építkezési területeken, és ezáltal gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.
Wacker Neuson tandem görgős élmunka

Nagy oldaltávolság

 • A dob peremén túli túlnyúlás csak nagyon magasan kezdődik, így a tömörítés például a magasabb falakon is a peremig végezhető. Ez lehetővé teszi az alkalmazások széles körét és a nagyobb hatékonyságot.
Tandemhenger RD28

Hárompontos lengőcsukló

 • A hárompontos lengőcsuklónak köszönhetően a súly egyenletesen oszlik el az első és a hátsó palástok/abroncsok között. Ez egyenletes, kiváló minőségű tömörítési eredményt tesz lehetővé.
 • A súly egyenletes eloszlása az első és a hátsó palástokon/abroncsokon nagyfokú billenésbiztonságot és stabilitást biztosít kanyarodáskor. Ez fokozza a biztonságot.
 • Az egyenletes súlyelosztás csökkenti a gumiabroncsok kopását, így megtakarítja a pótalkatrészek költségeit.
Tandemhenger RD28

Hidraulikus vonóerőszabályozás

 • A hidraulikus vonóerőszabályozás (automatikus csúszásszabályozás) gondoskodik arról, hogy a kerekek ne pörögjenek ki. Ez rendkívül jó mászóképességet és nagyfokú mobilitást biztosít a hengernek, még durva terepen is.
 • A hidraulikus vonóerőszabályozás növeli a kezelő biztonságát, mivel a henger nem csúszik meg olyan gyorsan a lejtőkön.
Lehajtható ROPS (Roll Over Protective Structure) Wacker Neuson tandem görgők stúdiókép

Összecsukható ROPS kengyel

 • A ROPS-konzol lehajtásával kompakt szállítási és tárolási méreteket lehet elérni. Ez erőfeszítéseket és költségeket takarít meg.
 • A ROPS kengyel lehajtásának lehetősége kibővíti az alkalmazási területet, mivel a henger így alacsony kapukon is áthaladhat. Ez lehetővé teszi az alkalmazását például épületek udvarán.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező