RC50

Úthenger RC50

Úthenger RC50: Erőteljes tömörítés bármilyen terepen

A tökéletes láthatóság minden irányban biztonságossá és kényelmessé teszi a Wacker Neuson úthengerével végzett munkát. A kompakt kialakításnak köszönhetően a vezető az üléséből mindig rálátással rendelkezik a munkakörnyezetre és a palástokra. Nagy lejtésszögével és kiváló emelkedési képességével még zord terepen is könnyen manőverezhető. Az intuitívan kialakított kijelzőn és joystickon keresztül történő egyszerű kezelés szintén megkönnyíti a munkát, és biztosítja, hogy a kezelő pillanatok alatt megismerje a gépet.

Úthenger RC50

Ergonomikus munka-platform

 • A munkaplatform rezgésmentesített és ergonomikus kialakítású. Az alacsony általános testrezgés és az összes kezelőszerv jó hozzáférhetősége és kezelhetősége növeli a munkakomfortot, a kezelő elégedettségét és a kezelő egészségét. Ez nagyobb hatékonyságot biztosít.
Ábra: Wacker Neuson Wacker Neuson tandem hengerek és egydobos talajtömörítők

Egységes kezelési koncepció

 • Minden RD és RC henger ugyanazzal az egyszerű működési koncepcióval rendelkezik. Ez előnyös a bérlő ügyfelek számára, mivel nincs szükség hosszas oktatásra és betanításra, és a készülék azonnal hatékonyan használható.
 • Kevesebb a baleset- és károkozásveszély, mivel a kezelő gyorsan mindent kézben tart.
Illusztráció: Wacker Neuson Wacker Neuson tandem görgők

Nagy látótér, kompakt felépítés

 • A kompakt kialakításnak köszönhetően a palástok mindig jól láthatók. Ez leegyszerűsíti a manőverezést és a falak és akadályok megközelítését. Ez kevesebb károsodást és kiváló minőséget eredményez.
 • A vezetőnek tökéletes körkörös kilátása van, ami kevesebb tükröt jelent, és nincs szükség tolatókamerára. Ezenkívül csökken a balesetek kockázata.

További funkciók

Úthenger RC50

Kompakt felépítés

 • A kompakt kialakítás nagyfokú manőverezhetőséget tesz lehetővé a szűk építkezési területeken, és ezáltal gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.
Ábra: Wacker Neuson Wacker Neuson tandem hengerek és egydobos talajtömörítők

Áttekinthető, intuitív kezelőpanel

 • A kezelőpanel nyelvsemleges, tisztán grafikus felülettel rendelkezik. Ez a vizuálisan tetszetős kijelző egyszerűvé és intuitívvá teszi a kezelést. Ez lehetővé teszi a kezelő számára a gyors tájékozódást.
 • A gép üzemeltetési kijelzői a kezelőpanelbe vannak integrálva. Ezáltal a kezelő bármikor áttekintheti a gép összes funkcióját.
Illusztráció Wacker Neuson egydobos talajtömörítők gradiensnél

Kerékmotorok

 • A kerékmotoros meghajtásnak köszönhetően nincs szükség tengelyre, mint a kerekek közötti kapcsolatra. Az eredmény alacsony súlypont és nagy hasmagasság. Ez nagyon jó kezelhetőséget biztosít még durva terepen is.
Ábra Hárompontos csuklós lengőcsuklós Wacker Neuson egydobos talajtömörítők

Hárompontos lengőcsukló

 • A hárompontos lengőcsuklónak köszönhetően a súly egyenletesen oszlik el az első és a hátsó palástok/abroncsok között. Ez egyenletes, kiváló minőségű tömörítési eredményt tesz lehetővé.
 • A súly egyenletes eloszlása az első és a hátsó palástokon/abroncsokon nagyfokú billenésbiztonságot és stabilitást biztosít kanyarodáskor. Ez fokozza a biztonságot.
 • Az egyenletes súlyelosztás csökkenti a gumiabroncsok kopását, így megtakarítja a pótalkatrészek költségeit.
Illusztráció Wacker Neuson egydobos talajtömörítők gradiensnél

Hidraulikus vonóerőszabályozás

 • A hidraulikus vonóerőszabályozás (automatikus csúszásszabályozás) gondoskodik arról, hogy a kerekek ne pörögjenek ki. Ez rendkívül jó mászóképességet és nagyfokú mobilitást biztosít a hengernek, még durva terepen is.
 • A hidraulikus vonóerőszabályozás növeli a kezelő biztonságát, mivel a henger nem csúszik meg olyan gyorsan a lejtőkön.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező