PTS4

Önfeltöltő szennyvízszivattyú PTS4

Önfeltöltő szennyvízszivattyú PTS4: Nagy teljesítményű, igényes alkalmazásokhoz

A PTS4 önfelszívó centrifugálszivattyú kiváló választás igényes vízelvezetési feladatokhoz. Az elektromos indítójú robusztus Vanguard motor megbízható teljesítményt nyújt. A szivattyú tiszta, illetve iszapos, piszkos, homokos vagy kavicsos vízben egyaránt használható. A felületedzett gömbgrafitos öntöttvasból készült járókeréknek és az olajfürdőben lévő karbon-kerámiából készült mechanikus tömítéseknek köszönhetően a szivattyú rendkívül kopásálló és hosszú élettartamú, minimális karbantartás mellett. A könnyű kialakításnak, a központi daruszemnek és a beépített kerékkészletnek köszönhetően a szivattyú különösen egyszerűen szállítható és kezelhető.

Önfeltöltő szennyvízszivattyú PTS4

Egyszerű szállítás

  • A nagyméretű kerekekkel ellátott, alapfelszereltség részeként beépített kerékkészlet lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget az építkezésen.
PTS4V

Vanguard benzinmotor

  • A szivattyú robusztus, tartós Vanguard motorral van felszerelve, elektromos indítással.
  • A motor könnyen indítható, és megbízható teljesítményt nyújt.
PTS4V

Robusztus és hosszú élettartamú

  • A felületkezelt gömbgrafitos öntöttvas járókerék, valamint az olajfürdőben lévő karbon-kerámiából készült mechanikus tömítések nagy kopásállóságot és hosszú élettartamot biztosítanak alacsony karbantartási igény mellett.
  • Az alumínium alkatrészeket speciális felületkezelés védi a korrózió ellen.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező