RD28e

Tandemhenger RD28e

Tandemhenger RD28e: Kényelmesek, hatékonyak és emisszió-mentesek

Az RD28e elektromos meghajtású vibrációs ill. oszcillációs egységgel rendelkezik. A tömörítési munkák így emissziómentesen, a teljesítmény csökkenése nélkül végezhetők. A hárompontos lengőcsukló optimális manőverezhetőség és menetstabilitás mellett egyenletes súlyelosztást biztosít. A felhasználó számára előnyös az intuitív kezelés és a tömörítési terület átfogó átláthatósága. A kompakt méretek az építkezés mindenesévé teszik az RD28e-t.

Illusztráció ökológia nulla kibocsátás

Nincs kipufogógáz emisszió

 • A kezelő nincs kitéve semmilyen kipufogógáz-kibocsátásnak. A készülék ezért korlátozások nélkül használható árkokban, alagutakban és belterekben. A kezelő számára a munka kellemesebb és egészségesebb, mint a hajtóanyaggal üzemelő berendezésekkel.
 • A készülékek emisszió-mentessége megnyitja az alkalmazás lehetőségeit a különlegesen környezetbarát követelményeket támasztó területeken.
Wacker Neuson tandem görgős élmunka

Nagy oldaltávolság

 • A dob peremén túli túlnyúlás csak nagyon magasan kezdődik, így a tömörítés például a magasabb falakon is a peremig végezhető. Ez lehetővé teszi az alkalmazások széles körét és a nagyobb hatékonyságot.
Ábra: Wacker Neuson Wacker Neuson tandem hengerek és egydobos talajtömörítők

Egységes kezelési koncepció

 • Minden RD és RC henger ugyanazzal az egyszerű működési koncepcióval rendelkezik. Ez előnyös a bérlő ügyfelek számára, mivel nincs szükség hosszas oktatásra és betanításra, és a készülék azonnal hatékonyan használható.
 • Kevesebb a baleset- és károkozásveszély, mivel a kezelő gyorsan mindent kézben tart.

További funkciók

Tandemhenger RD28e

Ergonomikus munka-platform

 • A munkaplatform rezgésmentesített és ergonomikus kialakítású. Az alacsony általános testrezgés és az összes kezelőszerv jó hozzáférhetősége és kezelhetősége növeli a munkakomfortot, a kezelő elégedettségét és a kezelő egészségét. Ez nagyobb hatékonyságot biztosít.
Tandemhenger RD28e

Kompakt felépítés

 • A kompakt kialakítás nagyfokú manőverezhetőséget tesz lehetővé a szűk építkezési területeken, és ezáltal gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.
Ábra: Wacker Neuson Wacker Neuson tandem hengerek és egydobos talajtömörítők

Áttekinthető, intuitív kezelőpanel

 • A kezelőpanel nyelvsemleges, tisztán grafikus felülettel rendelkezik. Ez a vizuálisan tetszetős kijelző egyszerűvé és intuitívvá teszi a kezelést. Ez lehetővé teszi a kezelő számára a gyors tájékozódást.
 • A gép üzemeltetési kijelzői a kezelőpanelbe vannak integrálva. Ezáltal a kezelő bármikor áttekintheti a gép összes funkcióját.
Wacker Neuson tandem görgős élmunka

Nagy oldaltávolság

 • A dob peremén túli túlnyúlás csak nagyon magasan kezdődik, így a tömörítés például a magasabb falakon is a peremig végezhető. Ez lehetővé teszi az alkalmazások széles körét és a nagyobb hatékonyságot.
Tandemhenger RD28e

Hárompontos lengőcsukló

 • A hárompontos lengőcsuklónak köszönhetően a súly egyenletesen oszlik el az első és a hátsó palástok/abroncsok között. Ez egyenletes, kiváló minőségű tömörítési eredményt tesz lehetővé.
 • A súly egyenletes eloszlása az első és a hátsó palástokon/abroncsokon nagyfokú billenésbiztonságot és stabilitást biztosít kanyarodáskor. Ez fokozza a biztonságot.
 • Az egyenletes súlyelosztás csökkenti a gumiabroncsok kopását, így megtakarítja a pótalkatrészek költségeit.
Illusztráció Wacker Neuson egydobos talajtömörítők gradiensnél

Hidraulikus vonóerőszabályozás

 • A hidraulikus vonóerőszabályozás (automatikus csúszásszabályozás) gondoskodik arról, hogy a kerekek ne pörögjenek ki. Ez rendkívül jó mászóképességet és nagyfokú mobilitást biztosít a hengernek, még durva terepen is.
 • A hidraulikus vonóerőszabályozás növeli a kezelő biztonságát, mivel a henger nem csúszik meg olyan gyorsan a lejtőkön.
Lehajtható ROPS (Roll Over Protective Structure) Wacker Neuson tandem görgők stúdiókép

Összecsukható ROPS kengyel

 • A ROPS-konzol lehajtásával kompakt szállítási és tárolási méreteket lehet elérni. Ez erőfeszítéseket és költségeket takarít meg.
 • A ROPS kengyel lehajtásának lehetősége kibővíti az alkalmazási területet, mivel a henger így alacsony kapukon is áthaladhat. Ez lehetővé teszi az alkalmazását például épületek udvarán.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező