TH522

Wacker Neuson TH522 teleszkópos rakodó raklapvillával működés közben

Teleszkópos rakodók TH522: Egyesíti az erőt és a mobilitást

A kényelmes TH522 teleszkópos rakodó az erőteljes motorteljesítmény, a nagy fordulékonyság és a nagy emelési magasság kombinációjával lenyűgöző. Az összkerék kormányzásnak és a kompakt építési módnak köszönhetően a TH522 nagyon jól manőverezhető. Így a halmozási és szállítási munkák gyorsan és biztonságosan elvégezhetők még szűk helyeken is. Érzékeny munkahidraulikával és hidrosztatikus meghajtással felszerelve sokféle szerelék használható.

Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH522, Multitool tartozékok

A teleszkópos rakodó, mint munkaeszköztartó

 • A Telszkópos rakodó(k) feladatai sokrétűek – így a Wacker Neuson szerelékei is. Átfogó, átgondolt szerelék programunkkal minden modell egy több célra használható géppé változik.
 • A befektetésre jó "teleszkópos rakodó" sokféle feladatra használható, ezért rendkívül gazdaságos.
 • A gép egész évben használható (pl. téli szervízben is), mivel alkalmazástól függően sokféle szerelék használható.
Teleszkópos rakodók TH522

VLS (Vertical Lift System)

 • A VLS (Vertical Lift System) egy vezetőtámogató rendszer, amely megkönnyíti a vezető munkáját teheremeléskor vagy leengedéskor úgy, hogy a teleszkópos kart emeléskor részben automatikusan megnyújtja, süllyesztéskor pedig visszahúzza anélkül, hogy a vezetőnek külön aktiválnia kellene a teleszkópos funkciót. Ez zökkenőmentes és gyors munkavégzést tesz lehetővé.
 • A szinte függőleges emelő és süllyesztő mozgás a VLS-es teleszkópos rakodót is nagyon stabillá teszi, mivel a teher nem kerül a túlterhelési zónába. A gyakorlott vezetők a VLS-rendszerrel még gyorsabban és biztonságosabban dolgoznak. A gyakorlatlan vezetők értékes támogatást kapnak az emelő és berakodó munkálatokhoz.
 • A VLS (Vertical Lift System) két különböző módban használhatók: Lapátos üzemmódban a teleszkópos kar mindig automatikusan visszahúzódik a felső és az alsó részen és a teleszkópos kar nem nyúlik ki automatikusan a felső részen, ami alkalmas pl. nagy mennyiségű árukkal végzett rakodási munkákhoz. Halmozási módban a teleszkópos kar nem húzódik vissza automatikusan az alsó részen,a felső részen a teleszkópos kar automatikusan kinyúlik, lehetőség van a teleszkópos kar egyidejű leengedésére és kinyújtására, amely alkalmas pl. raklappal végzett rakásos munkákhoz.
Teleszkópos rakodók TH522

Ergonomikus botkormány

 • A botkormány biztonságos és kényelmes egy kézben. Az vezérlés ezáltal egyszerre közvetlen és érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a vezető ellenőrzése alatt tartja a gépet és a legfontosabb funkciókat.
 • Az olyan standard funkciók mellett, mint az irányválasztás és a sebességfokozat, a modelltől függően számos más funkció is választható, például differenciálzár, 3. és 4. sebességfokozat. Vezérlőáramkör, nagy áramlás és minden elektromos funkció a joystickon keresztül. Ez lehetővé teszi a munkaszerelékek kényelmes, egykezes kezelését.
 • A legfontosabb funkciók joystickra történő áthelyezése biztosítja a kényelmes munkavégzést hosszabb időn keresztül is, és növeli a gép kezelésének általános hatékonyságát.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH522, Porszórt bevonat

Kiváló minőségű porszórt felületek

 • A hagyományos nedves lakkozással szemben jelentősen meghosszabbítja a gép élettartamát és ezzel együtt környezetkímélő.
 • A tartós porbevonat értékstabilitást és ennek megfelelően magas viszonteladói értéket biztosít a gépnek.
Teleszkópos rakodók TH522

Nagy teljesítményű High Flow hidraulika

 • A gép opcionálisan nagy átfolyású, nagy teljesítményű hidraulikával is felszerelhető. Ez lehetővé teszi a nagy olajigényű elülső munkaszerelékek (pl. hófúvó vagy mulcsozó) üzemeltetését. Ez növeli a gép alkalmazási körét, mivel még a kompakt gépek is használhatók kifinomult munkaszerelékek működtetésére.

További funkciók

Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH522, körbeláthatóság

Kiváló panorámakilátás

 • A TH522 fülkéje jó áttekintést nyújt a szerelékről, a közvetlen munkaterületről és a teljes gépkörnyezetről. A jobb oldali mély oldalüveg és a magas üléshelyzet a leereszkedő motorháztetővel együtt optimális kilátást biztosít. Növeli a biztonságot a gép teljes munkaterületén.
 • A még jobb kilátás érdekében a TH522 esetén opcionálisan növelhető a fülke magassága 200 mm-rel. A széles elülső és tetőablakoknak köszönhetően mindig van kilátás felfelé a szerelékre. Ez különösen fontos a hatékony és biztonságos munkavégzés érdekében a magasban a teleszkópos rakodóval.
Teleszkópos rakodók TH522

A munkaterület jó kivilágítása

 • Modelltől függően a megvilágítás különböző igényekhez igazítható: Halogén megvilágítás, a KRESZ szabályai szerinti megvilágítás (halogén vagy LED), LED megvilágítás (normál vagy teljesítmény), forgó jelzőfény és kiegészítő fényszórók a teleszkópos karon. Ez lehetővé teszi a géppel végzett egyéni munkavégzést még sötétben is.
 • A munkaterület jó megvilágítása növeli a munkabiztonságot, és lehetővé teszi a vezető számára, hogy hosszabb ideig fáradságmentesen dolgozzon a géppel.
Teleszkópos rakodók TH522

Könnyű be- és kiszállás

 • A vezető néhány lépéssel kényelmesen bejuthat a gép fülkéjébe. Ezt a padlóhoz közeli, nagyvonalú bejárati terület és a könnyen hozzáférhető kapaszkodók teszik lehetővé. Ez növeli a vezető biztonságát a járműbe való be- és kiszálláskor.
Teleszkópos rakodók TH522

Jó kilátás jobb oldalra

 • A jobb látómező sok teleszkópos rakodógépnél gyakran nem elegendő. A Wacker Neusonnál ezt a nagy méretű jobb oldali tárcsa, a teleszkópkar alacsonyan elhelyezett pozíciója és a meredeken lejtő motorháztető biztosítja. A vezető mindig optimális rálátással rendelkezik a gép jobb oldalán lévő területre, valamint a jobb oldali tükörre. Ez jelentősen növeli a biztonságot a géppel végzett munka során.
Teleszkópos rakodók TH522

Három kormányzási mód maximális rugalmassághoz

 • 1. Összkerék meghajtás: Teljes fordulékonyság és erőkibontás a legkisebb felületen.
 • 2. Elülső kerék kormányzás: Biztonságos haladás nagy sebességen is.
 • 3. Kutyamenet: Oldalra haladás a centiméter pontos manőverezéshez szűk körülmények között is.
Teleszkópos rakodók TH522

Rugalmas utánfutó üzemmód

 • A gép az opcionális vonóhorog segítségével pótkocsit is vontathat. A modelltől függően automata vonóhorog vagy K50 gömbfejes vonóhorog áll rendelkezésre. A pótkocsi súlya a gép méretétől vagy súlyától függ.
 • Az utánfutó vontatásának lehetősége kibővíti a gép alkalmazási körét és nagyobb rugalmasságot biztosít, mivel nincs szükség további vontatójárműre. Ez teszi a gépet többfunkcióssá.
 • Az utánfutó vontatásának lehetősége kibővíti a gép felhasználási körét és nagyobb rugalmasságot kínál, mivel nincs szükség további vontatójárműre. A gép gyakorlatilag mindenhol bevethető.
Teleszkópos rakodók TH522

A felszerelés sokszínűsége

 • A Wacker Neuson gépek bőséges és kiváló minőségű alapfelszereltséggel rendelkeznek. Ezenkívül az alkalmazástól és a modelltől függően egyedileg konfigurálható például a motor, a hajtás, a vezetőállás vagy a hidraulika. Mindig biztosított, hogy a gép megfeleljen az ügyfél egyéni igényeinek és preferenciáinak.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412, TH522, elektromos csatlakozások elöl és hátul, stúdió

Elektromos csatlakozások elöl és/vagy hátul

 • A gép felszerelhető elülső és/vagy hátsó elektromos csatlakozókkal. Ez lehetővé teszi a munkaszerelékek (például a vízpermetező berendezéssel ellátott seprőgépek) elektromosan működtetett kiegészítő funkcióinak működtetését. A hidraulikus munkaszerelékek különböző funkciói között történő átkapcsolásra is lehetőség van. A művelet kényelmesen, a botkormány segítségével történik.
 • Az elektromos funkciók (nyomógombok/reteszek) igény szerint külön-külön hozzárendelhetők a joystick vezérlőkhöz.
 • Az elülső és/vagy hátsó elektromos csatlakozók biztosítják, hogy a munkagéphez a szerelékszéles skálája használható legyen. Ez pedig növeli a gép alkalmazási körét.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412e-TH522, nyomásmentes visszatérő incl. szivárgó olajvezeték, stúdió

Nyomásmentes visszatérés, beleértve a szivárgó olajvezetéket is

 • Bizonyos, saját hidraulikus motorral rendelkező szerelékek esetében nyomás nélküli visszatérés szükséges. A hidraulikaolaj az olajhűtőn és az olajszűrőn keresztül egy nagyméretű külön vezetéken keresztül áramlik vissza a hidraulikaolaj-tartályba. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a szerelék a visszavezetett olajat hűtve és megnövekedett ellennyomás nélkül tudja visszatáplálni a hidraulikaolaj-tartályba. Ez kíméli a szerelékeket és a gép komponenseit.
 • Szükség esetén a szivárgó olajvezeték a szivárgó olajat az olajmotorból a tartályba max. \{2 bar} \29.00 psi} vissza a tartályba. Ez minimálisra csökkenti a szerelékek hidraulikus motorjának burkolatra nehezedő nyomását.
Teleszkópos rakodók TH522

Kompakt méretek 2 x 2 m az osztályában

 • A kompakt teleszkópos rakodógépek szélessége és magassága egyaránt kevesebb, mint 2 m. Ez teszi teleszkópos emelőinket ideálisan alkalmassá a szűk helyeken való használatra, és így egyedülállóvá az emelési magasság, a szélesség és a gép teljesítményének kombinációját tekintve.
 • Kompakt sorozatunk valamennyi teleszkópos rakodógépének különösen kicsi a belső sugara. Az így elért fordulékonyság a gépeket minden felhasználási helyen valódi mindenessé teszi.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH522, kardántengely

PTO hátulra szerelt munkagépekhez

 • A teleszkópos rakodógép hátsó részén található hidraulikusan meghajtott melléktengely lehetővé teszi a különböző hátsó tartozékok működtetését. Ez növeli a gép alkalmazási körét.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH522, Hárompontos hátsó rögzítés

Hárompontos csatlakozószerkezet a hátulra szerelt munkaszerelékekhez

 • A hárompontos csatlakozószerkezet a gép hátsó részén van felszerelve, és lehetővé teszi a hárompontos csatlakozószerkezettel rendelkező munkagépek emelését, süllyesztését és húzását. Ez növeli a gép alkalmazási körét.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412, sebesség 30km/h

30 km/h Sebesség

 • A megfelelő motortípussal a gép opcionálisan elérheti a 30 km/h sebességet. Ez lehetővé teszi a gép gyorsabb mozgatását A-ból B-be, ami időt takarít meg és növeli a gazdaságosságot.
Teleszkópos rakodók TH522

Bekapcsolható 100 % differenciálzár

 • A 100%-ban bekapcsolható differenciálzár szükség esetén a legnagyobb vonóerő és tolóerőt nyújtja és haladás közben kikapcsolva – alacsonyan tartja a kerékabroncs kopását. Ez növeli a gép hatékonyságát.
 • Normál vezetés közben a differenciálzár ki van kapcsolva, ami biztonságot, kisebb kopást és ezáltal üzemeltetési költségeket takarít meg.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412, Nagy hidraulikus teljesítmény

Magas hidraulikus teljesítmény

 • A Wacker Neuson gépek elegendő hidraulikus teljesítményűek, ezért számos különböző munkaszerelék működtetésére alkalmasak.
 • A gép és a különféle hidraulikus meghajtású tartozékok rugalmas kombinációja számos munkafeladat megoldását teszik lehetővé.
 • Előny: A nagy hidraulikateljesítményű gépek pénzt takarítanak meg, mivel nem feltétlenül szükséges nagyobb gépre váltani.
Teleszkópos rakodók TH522

Optimális gumiabroncsok

 • A géphez megfelelő gumiabroncsok fontos szerepet játszanak a gyakorlati használatban. Ha a gumiabroncsok a talajhoz és a felhasználási területhez vannak igazítva, a vezető optimálisan tud dolgozni a géppel.
 • A megfelelő abroncsozás kiválasztása biztosítja a maximális tapadást, a minimális kopást, valamint a gép kellemesen csendes működését. Ezek a szempontok a gumiabroncsok élettartamát is növelik, ezzel együtt pedig a gazdaságosságot is fokozzák.
 • Az optimális teljesítmény elérése érdekében minden felületen különböző profilok állnak rendelkezésre a modelltől függően: EM-profil, AS-profil, SureTrax-profil, RP-profil és MPT-profil. Ez már gyárilag biztosítja a gép konfigurációjának maximális rugalmasságát.
Teleszkópos rakodók TH522

Áttekinthető digitális kijelző

 • A legfontosabb funkciók mindig szem előtt: A digitális kijelzőnek köszönhetően a járművezető munka közben mindig áttekintheti a helyzetet. A szabványos kijelzések mellett, mint a hőmérséklet, tartály töltöttség vagy üzemórák száma, a Cockpit-ben az aktív funkciókat is kijelzi, pl. a bekapcsolt villamos funkciókat, a 3. vezérlőkör folyamatos üzemét vagy a bekapcsolt differenciálzárat.
Teleszkópos rakodók TH522

Kompakt teleszkópos rakodó

 • A kompakt Wacker Neuson teleszkópos rakodógépek egyedülállóak az emelési magasság, a szélesség és a gép teljesítményének kombinációjában. Összkerék-kormányzással és összkerék-meghajtással teljesen biztos állású és jól felszerelt a sokoldalú feladatokhoz.
 • Az összkerék-kormányzásnak és az osztatlan váznak köszönhetően a Wacker Neuson teleszkópos rakodógépek különösen jól manőverezhetők és nagyon stabilak. A gép alacsony súlypontja a állásbiztonságot is erősíti.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH522, Szerelvénycsere

Biztosított a rászerelhető szerszámok hatékony cseréje

 • A hidraulikus gyorscserélő rendszernek köszönhetően a munkaszerelékek kényelmesen cserélhetők. Így a gép azonnal újra használatra kész. Ezzel növeli a termelékenységet és a gazdaságosságot.
 • A csatlakozási pontok jó rálátása nagyon megkönnyíti a munkaszerelékek cseréjét. Ezenkívül a lecsatlakoztatás során a kétkezes működtetés különösen biztonságossá teszi a váltást.
 • A Wacker Neuson teleszkópos rakodókhoz alapfelszereltségként elérhető a munkaszerelékekhez használható hidraulikus gyorscserélő rendszer.
Teleszkópos rakodók TH522

Ergonomikus munkahely

 • Bőséges lábtér, áttekinthetően elhelyezett kezelőszervek, kényelmes vezetőülés és optimális kilátás a munkaszerelékek: Motiváló környezet, amely minden szempontból támogatja a vezetőt.
 • A jól hangolt felszerelés növeli a vezető kényelmét, aki így hosszabb ideig tud optimálisan dolgozni a géppel.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412, TH522 munkaklíma, stúdió

Kényelmes munkahelyi légkör

 • A fülkében kiváló munkahelyi légkör uralkodik, a hatékonyan működő fúvókás fűtő-, és szellőző berendezésnek, frisslevegő-szűrőnek és jól elhelyezett légfúvókáknak köszönhetően.
 • A különböző vezetőfülke-változatokban mindig elegendő légfúvókát szereltek fel, ami jó légkeringést tesz lehetővé, és kellemes munkaklímát biztosít a vezető számára.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412-TH522 klíma, stúdió

Klímaberendezés

 • Az opcionálisan rendelhető légkondicionáló rendszer kellemes munkaklímát biztosít a fülkében a meleg külső hőmérséklet mellett. Nagy légáteresztést biztosít, és optimalizált hűtési teljesítményével lenyűgöző. A vezérlőelem a vezérléshez és a légfúvókák mindig a lehető legjobb helyzetben vannak.
 • A légkondicionáló növeli a vezető kényelmét. Fáradtságmentes munkavégzést tesz lehetővé azáltal, hogy csökkenti a járművezető megterhelését meleg külső hőmérsékleten.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412, TH522 szellőztetés igény szerint, stúdió

Szellőzés igény szerint

 • A kabin nagy, szélesre nyíló ajtóval és zsanéros ablakokkal rendelkezik. Az osztott ajtóval a felső ablaküveg hátulról nyitható és rögzíthető. Ablakon és/vagy ajtón keresztül történő résszellőztetés is lehetséges. A modelltől függően van egy nyitható hátsó ablak is, és a teljes ajtó hátul is nyitható és zárható.
 • A különböző szellőztetési lehetőségek friss levegőt biztosítanak az utastérben légkondicionáló nélkül is, és növelik a vezető kényelmét a meleg külső hőmérsékleten.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó Th412, TH522, vezetőülés (konzol nem rugózott), stúdió

Kényelmes és ergonomikus vezetőülés

 • A vezetőülés ergonomikus kialakítású, jól rugózik és állítható. Az opcionálisan rendelhető légrugós komfortülés még kellemesebb körülményeket biztosít. Hideg hőmérsékletek esetén ülésfűtés áll rendelkezésre. Ez növeli a járművezető kényelmét, aki így hosszabb ideig képes koncentráltan dolgozni a géppel.
 • Modelltől függően a gép méretének megfelelő különböző ülések állnak rendelkezésre. Az ülés különböző beállítási lehetőségei lehetővé teszik a vezető igényei szerinti beállítást, ezáltal pedig optimális kényelmet biztosítanak.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH522 töltéscsillapítás, stúdió

Kényelmes rakodógém-csillapítás

 • A rakodógém-csillapítás elektromosan aktiválható, és lehetővé teszi a gép optimális kezelését durva terepen és közúton. Különösen akkor ajánlott, ha a gép nehéz terheket szállít a kanálban vagy a raklapvillán, vagy nehéz szereléket mozgat nagy sebességgel, hosszú távon. A rakodógém-csillapítás jelentős kényelmi pluszt nyújt a vezető számára.
 • A rakodógém-csillapítás megakadályozza, hogy a gép nagy haladási sebességnél billegjen Ez növeli a vezető biztonságát és védi a jármű alkatrészeit, mivel az ütközések elnyelődnek.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412, TH522 kézi gázkar, stúdió

Kézigáz

 • A kézigáz lehetővé teszi az állandó motorfordulatszám manuális beállítását a szerelékek optimális használata érdekében. A fokozatmentes beállítás a megfelelő potméteren keresztül kényelmesen és pontosan elvégezhető.
 • A kézigáz akár hosszabb időn keresztül is lehetővé teszi a kényelmes és koncentrált munkavégzést olyan szerelékekkel, mint pl. seprőgép, sövénynyíró vagy mulcsozó.
Teleszkópos rakodók TH522

Robusztus teleszkópkar

 • A teleszkópos kar robusztus és stabil felépítésű, és a gép közepén helyezkedik el, ami ellensúlyozza a csavarodást. A párhuzamos vezetés hidraulikusan történik, a teleszkópkar belső csövében lévő csúszóelemek pedig karbantartásmentesek. Ez csökkenti a kopást és növeli a gép élettartamát.
Teleszkópos rakodók TH522

Következetes működési filozófia

 • Minden Wacker Neuson gép következetes kezelési koncepcióval rendelkezik, áttekinthetően strukturált és ergonomikusan elhelyezett kapcsolókkal és billentyűzetekkel. Minden gépet nagyon hasonló módon lehet működtetni. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a kezelő gyorsan eligazodik a különböző Wacker Neuson gépek között, és produktívan tud dolgozni.
 • A Wacker Neuson kezelési filozófiája lehetővé teszi, hogy a gépkezelő könnyen megértse a gépet, így jól tájékozódjon és biztonságosan dolgozzon. Ez nyilvánvaló például az olyan visszatérő elemekben, mint a jog-tárcsa, a joystick, a kijelző, az általános kapcsolókiosztás stb.
Wacker Neuson gumik, hüvelykes fékpedál

Inch-fékpedál Motorteljesítmény, mindig a megfelelő helyen.

 • 1. Nincs nyomás az inch-fékpedálon: Teljes erő a menethajtóművön.. 2. Enyhén lenyomott inch-fékpedál: A sebesség csökken, több erő a munkahidraulikára. 3. A fékpedált erősebben nyomja: A sebesség tovább csökken, még több erő a munkahidraulikában. 4. Teljesen lenyomott inch-fékpedál: A gép álló helyzetben van, a munkahidraulika teljes erővel működik.
 • A fékpedál előnyei: Az üzemi fék kisebb mértékű kopása és a motorteljesítmény optimális eloszlása.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412, nyomáscsökkentő a rakodóegységnél, stúdió

Nyomáscsökkentés a teleszkópos karon

 • A nyomásmentesítés nyomógombja jól hozzáférhető módon van a teleszkópkaron elhelyezve. Ez lehetővé teszi a különböző hidraulikusan működtetett munkaszerelékek még gyorsabb és hatékonyabb cseréjét. Ez akkor is működik, ha a motor jár (dízel) vagy a gép be van kapcsolva (elektromos).
 • A nyomásmentesítés használata során az aktív hidraulikus vezérlőkör nyomásmentessé válik, minek következtében a hidraulikus üzemű szerelékek könnyedén és biztonságosan cserélhetők.
Teleszkópos rakodók TH522

Optimális szervizelhetőség

 • A motorháztető a rendszeres szerviz- és karbantartási munkákhoz egyetlen mozdulattal szélesre nyitható. Így a hidraulika olaj tartály, a légszűrő, a motorolaj feltöltés, az olaj-mérőpálca és a hűtővíz egyszerűen és gyorsan elérhető.
 • A szervizmunkák könnyen és gyorsan elvégezhetők, ami automatikusan maximalizálja a gép rendelkezésre állását, ami viszont csökkenti a teljes tulajdonlási költséget (TCO).
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412e-TH522 kenési pontok, Studio

Könnyen hozzáférhető kenési helyek

 • A gép valamennyi kenési pontjának rendszeres kenése elengedhetetlen a helyes és hatékony karbantartáshoz, és ezáltal a gép üzembiztonságához. Az időmegtakarítás és a munka megkönnyítése érdekében a kenési pontok mindig könnyen hozzáférhető helyen vannak.
 • Mivel a kenési pontok könnyen hozzáférhetőek, a gép rendszeres kenése különösen egyszerű. Ez pedig növeli a gép élettartamát és növeli az értékmegőrzést.
Wacker Neuson teleszkópos rakodó TH412e-TH522 központi kenőrendszer, stúdió

Központi kenő berendezés, teljesen automatikus

 • A teljesen automatikus központi kenőrendszeren beállítható a kenési folyamat időtartama és az időközök. Az összes kenési pont rendszeres utánkenése növeli a gép üzembiztonságát.
 • A teljesen automatikus központi kenőrendszerrel a gép kenése automatikusan, ezáltal nagyon kényelmesen történik. Ez jelentős időmegtakarítást jelent, és növeli a gép élettartamát, ezáltal növeli az értékmegőrzést.
Teleszkópos rakodók TH522

Karbantartásbarát hidraulikus tömlők

 • A Wacker Neuson gépeket általában rövid hidraulikatömlőkkel szerelik. Ez azt jelenti, hogy a tömlők több ponton is meg vannak osztva. Ha egy hidraulikatömlő cseréjére van szükség, csak az érintett alkatrészt kell kicserélni. Ez azt jelenti, hogy a hidraulikakörben nem kell a teljes tömlőcsatlakozást kicserélni. Ez rendkívül felgyorsítja a javítási időt, és költséghatékony is.

Lépjen velünk kapcsolatba!

*Kötelező mező